Survivor: Η στήριξη της Ανθής Σαλαγκούδη στους κόκκινους και το ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας (video)

Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα;

Must Read

Η παίκτρια που είχε δεχθεί τις πιο άσχημες κριτικές από τους συμπαίκτες της ήταν αδιαμφισβήτητα η Ανθή Σαλαγκούδη. Η απόφασή της να αποχωρήσει από το Survivor χωρίς να χαιρετήσει τους συμπαίκτες της, προκάλεσε αντιδράσεις.

Η ίδια, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Love it», ξεκαθάρισε τη θέση της λέγοντας πως ο λόγος που έπραξε έτσι ήταν για να μην φορτιστεί συναισθηματικά

«Ήθελα να φύγω με μια άλλη διάθεση. Με μια πιο ευχάριστη εικόνα γι’ αυτό. Ήξερα ότι αν τους χαιρετούσα θα έβγαινε μια συγκίνηση», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Μπορεί η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης να έχει μία πικρία ως προς ορισμένους από τους συμπαίκτες της, ωστόσο η ίδια υποστηρίζει σθεναρά την κόκκινη ομάδα όπου και ανήκε.

Η ίδια ανέβασε ένα instastory από το χθεσινό αγώνισμα ασυλίας, όπου κέρδισε η κόκκινη ομάδα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη της, αφήνοντας πίσω τα κακώς κείμενα.

Εκτός Survivor όμως βρίσκεται και η Σοφία Μαργαρίτη με τον Chris Σταμούλη, για διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Η Σοφία αποχώρησε οικειοθελώς από το reality επιβίωσης ,λόγω του τραυματισμού που είχε στο πόδι της. Οι δύο παίκτες επέστρεψαν χθες από τον Άγιο Δομίνικο και οι κάμερες τους περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για τις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι παίκτες έχουν ρητή εντολή από την παραγωγή, να παραχωρήσουν τηλεοπτικές συνεντεύξεις στον τηλεοπτικό σταθμό από προβάλλεται το εν λόγω reality, γi’ αυτόν το λόγο δεν έκαναν κάποια δήλωση στις κάμερες. Η Σοφία ωστόσο, ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν εκεί για να την υποδεχτούν, σε αντίθεση με τον Chris Σταμούλη, που εξαφανίστηκε μόλις είδε τις κάμερες.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Ευτυχείτε»

Ο ίδιος βέβαια γνωστοποίησε την επιστροφή του μέσα από ένα βίντεο που ανάρτησε το social media.

«Ο Chris είναι πίσω στα πάτρια εδάφη. Ελλαδάρα μου επιτέλους, μου είχες λείψει πολύ. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει και ο Άγιος Δομίνικος. Ήταν υπέροχα, είχε ωραίο κλίμα, είχε ζεστούλα, δεν είχαμε lockdown, δεν φορούσαμε μάσκες. Ωστόσο έπρεπε να επιστρέψω Ελλάδα. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Διαβάζω τα άπειρα θετικά σας μηνύματα και σχόλια. Με τιμούν πάρα πολύ και με κάνουν πάρα πολύ χαρούμενο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, καθώς αποκαλύπτονται δεδομένα από την προσωπική της ζωή.

Η μητέρα της παίκτριας της μπλε ομάδας, θέλοντας να στηρίξει την κόρη της προέβη σε μία ανακοίνωση μέσω του Facebook, όπου μεταξύ άλλων εξαπολύει πυρά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς, όπως ισχυρίζεται, θίγουν την αξιοπρέπειά της

«Η κόρη μου ονομάζεται Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Την αγαπώ όπως όλες οι μητέρες αγαπούν τα παιδιά τους. Επίσης την εκτιμώ. Έχει δώσει προσωπικές μάχες που με έκαναν υπερήφανη και δεν αναφέρομαι μόνο στις αθλητικές της επιτυχίες.

Δεν διστάζει να αναλάβει τις ευθύνες της, δεν κρύβεται πίσω από τους άλλους και είναι προστατευτική προς τους ανθρώπους της καθημερινότητάς της.

Δεν θα είχα κανέναν λόγο να πω τα προηγούμενα δημοσίως αν η Μαριαλένα δεν συμμετείχε στο Survivor με όσα συνεπάγεται αυτό.

Μία από τις επιπτώσεις είναι ότι κάθε μέρα μεταδίδονται και αναπαράγονται τηλεοπτικά αποσπάσματα που μου συστήνουν ένα κορίτσι που δεν είναι το δικό μου.

Φυσικά, κάθε γονιός δεν ξέρει το σύνολο της προσωπικότητας του παιδιού του. Υπάρχει όμως μία σταθερά που ονομάζεται αξιοπρέπεια και βλέπω σχεδόν συστηματικά να καταρρακώνεται προκειμένου να εξυπηρετηθούν τηλεοπτικές ανάγκες και μόνο.

Οι αναφορές στην ιδιωτική ζωή από δεύτερους, τρίτους ή τέταρτους προέκυψε ξαφνικά και περιλαμβάνει δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων τα οποία ένα κορίτσι 24 ετών δύσκολα μπορεί να διαχειριστεί. Είναι άνιση μάχη και κυρίως άδικη», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της.

Spoiler

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να κερδίζει την ασυλία η κόκκινη ομάδα, ωστόσο σήμερα, σύμφωνα με τα spoiler της εκπομπής «Πρωινό», θα αντιστραφούν οι ρόλοι και το σημερινό αγώνισμα φαίνεται να το κερδίζει η μπλε ομάδα, γεγονός το οποίο θα προκαλέσει εντάσεις στην αντίπαλη ομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This