«Τσουνάμι» εξελίξεων στις «Άγριες μέλισσες»- Ο Βόσκαρης στο σκαμνί!

Η «βόμβα» της Δρόσως στο Διαφάνι και τα ασφαλιστικά μέτρα σε Νικηφόρο και Ασημίνα

Must Read

Συγκλονιστικά θα είναι τα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας στις «Άγριες μέλισσες». Η δίκη του Βόσκαρη αρχίζει, η Δόμνα σε κατάσταση πανικού ψάχνει τον άφαντο πατέρα της, ενώ η Δρόσω ρίχνει «βόμβα μεγατόνων» στο Διαφάνι.

Δευτέρα 15 Μαρτίου

Η δίκη της Ελένης εναντίον του Βόσκαρη αρχίζει, με τον τύραννο της Σταμίρη να χρησιμοποιεί δόλια κόλπα για να κερδίσει τις εντυπώσεις. Η Δρόσω αποφασίζει να προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και του Νικηφόρου, οι οποίοι μαζί με το παιδί προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή στο Παρίσι.

Είναι όμως ο Σέργιος έτοιμος να μείνει μόνιμα σε μια ξένη χώρα μακριά από τους δικούς του; Η Δόμνα, από την άλλη, ψάχνει τον πατέρα της που έχει εξαφανιστεί, ενώ ο Δούκας προσπαθεί να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας πως ο Θέμελης βρέθηκε νεκρός θα δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, με την κόρη του να είναι βέβαιη πως πρόκειται για δολοφονία. Η Βιολέτα και ο Μιλτιάδης μαθαίνουν την απόφαση της Γερμενή για το αίτημα υιοθεσίας του Ευτύχη. Πώς θα αντιδράσει όμως εκείνος όταν το μάθει;

Τρίτη 16 Μαρτίου

Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν καθεμιά τη μάχη της για το παιδί, με την Ελένη να προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει. Στο μεταξύ η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με τις μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του.

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Στο Διαφάνι επικρατεί αναστάτωση και όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί, ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν το χρειαζόταν. Τέλος, ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογικής μητέρας του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;

Τετάρτη 17 Μαρτίου

Η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου, ενώ στο Διαφάνι ο Δούκας αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ανέτ το θανάσιμο μυστικό του για τον Σωκράτη, ζητώντας τη βοήθειά της, την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη. Πώς θα αντιδράσει όμως η Ανέτ; Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα συνεχίζουν την προσπάθεια μιας ανέμελης ζωής στο Παρίσι, μέχρι που βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη είδηση.

Η Δόμνα θα βρεθεί απέναντι από μια αποκάλυψη που θα τη συγκλονίσει, ενώ η Δρόσω συνεχίζει την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά της, ρίχνοντας μια «βόμβα» στο χωριό…

Πέμπτη 18 Μαρτίου

Ολοι είναι σοκαρισμένοι μετά την αποκάλυψη της Δρόσως… Η Δόμνα εκμυστηρεύεται στον Μελέτη τα συμπεράσματα της Αστυνομίας πως ο πατέρας της δηλητηριάστηκε, με τις υποψίες του Μελέτη να πέφτουν πάνω στον Δούκα. Η Ζορζέτ προσπαθεί να πείσει τον Νικηφόρο να βρουν μια συμβιβαστική λύση με τη Δρόσω, ενώ την ίδια στιγμή στο Διαφάνι προσπαθούν να πείσουν τη Δρόσω να μην τραβήξει το σχοινί.

Καμία όμως από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να υποχωρεί και ο Κωνσταντής προτείνει στη Δρόσω μια παράτολμη λύση… Η Ελένη και ο Λάμπρος φαίνονται απογοητευμένοι για την έκβαση της δίκης, μέχρι που ο Σαράφης τούς αναπτερώνει τις ελπίδες, καθώς η εμφάνιση ενός αναπάντεχου μάρτυρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This