Survivor: Ποιος παλιός παίκτης θα πάρει τη θέση του Πάνου Καλίδη; – Ο παίκτης που θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι (video)

Όσα δήλωσε η Λεάννα Μάρκογλου για την οικειοθελής αποχώρηση του συζύγου της, Πάνου Καλίδη!

Must Read

Μετά την οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου Καλίδη όλα δείχνουν, πώς οι υπεύθυνοι της παραγωγής του Survivor σκέφτονται να βάλουν στη θέση του έναν από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από το reality επιβίωσης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», τα δύο ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτού του Γιώργου Ταβλαδακη και του Κρις Σταμούλη, με τον δεύτερο να είναι ο πιο επικρατέστερος.

Η επιστροφή του στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται να γίνει προς τα τέλη του Μάρτη, καθώς ο πρώην παίκτης της μπλε ομάδας, θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα πριν ξαναμπεί στο παιχνίδι.

Ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor

Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες της κόκκινης ομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας, οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Τριαντάφυλλος, η Μαριάνθη αλλά και ο Γιώργος Kοψιδάς.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να έχει βρεθεί στο στόχαστρο και να έχει απομονωθεί από τους συμπαίκτες του, καθώς κατηγορείται για δωροδοκία, ωστόσο ο γνωστός τραγουδιστής, φαίνεται να έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο ρεύμα υπέρ του σε αντίθεση με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος φαίνεται να είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor.

Τι δήλωσε η σύζυγος του Πάνου Καλίδη για την αποχώρηση του

Ο Πάνος Καλίδης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι διότι δεν άντεχε τις ίντριγκες που είχαν δημιουργηθεί από τους συμπαίκτες του.

Η σύζυγος του τραγουδιστή, Λεάννα Μάρκογλου, μιλώντας στην κάμερά της εκπομπής «Ευτυχείτε», αναφέρθηκε στην αποχώρηση του άντρα της, αλλά και στη συμπεριφορά των παικτών απέναντι στον Τριαντάφυλλο.

«Περίμενα ότι θα φύγει από το Survivor, ήξερα ότι δεν θα αντέξει πολύ, λόγω συνθηκών και ίντριγκας. Δεν έχω κανένα νέο, δεν έχουμε επικοινωνήσει. Να μου το πείτε να είμαι έτοιμη, να μαγειρέψω! Θα ήμουν έξαλλη αν ήταν ο Πάνος στη θέση του Τριαντάφυλλου και δεν του έδιναν φαγητό. Δεν είναι δίκαιο για κανέναν άνθρωπο, έχει να κάνει με ανθρωπιά. Με πονάει να βλέπω ότι δεν του δίνουν φαγητό.

Το περίμενα ότι θα ανακοινώσει την αποχώρησή του, τον έβλεπα μέρες ότι δεν ήταν στο παιχνίδι. Ίσως τα έπαθλα επικοινωνίας τον έκαναν να μην αντέξει. Έκλαιγα πολύ όταν τον άκουσα. Είμαι πολύ περήφανη για τον Πάνο, από πάντα. Δεν αμφέβαλλα στιγμή για τον χαρακτήρα του. Τα παιδιά χάρηκαν πολύ, κάθε μέρα με ρωτάνε πότε θα έρθουν. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και ανυπομονώ να τον δω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This