Φάρμα spoiler: Αναμένεται οικειοθελής αποχώρηση (video)

Η συμπεριφορά της Μαρίας Μιχαλοπούλου έχει προκαλέσει εντάσεις στο παιχνίδι.

Must Read

Οι εντάσεις και οι ίντριγκες μεταξύ των παικτών ξεκίνησαν και στη «Φάρμα» με πρωταγωνίστρια την πρώην παίκτρια του GNTM Μαρία Μιχαλοπούλου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες η εκπομπή «Πρωινό», το νεαρό μοντέλο φαίνεται να έχει ενοχλήσει τους συμπαίκτες της λόγω της συμπεριφοράς της, μάλιστα οι παίκτες του reality του ANT1 κάνουν λόγο για ασέβεια.

«Δεν ξέρει να μιλάει, δεν έχει σεβασμό. Μιλάει χωρίς σεβασμό στον Ιατρόπουλο και τον Πάτρα. Έπαιζε έναν ρόλο τόσο καιρό. Δεν έχει τρόπο, μιλήσαμε μαζί της βράδια ατελείωτα και της εξηγήσαμε δέκα πράγματα. Από ένα σημείο και μετά δεν το δικαιολογείς», είπαν μεταξύ άλλων οι παίκτες μεταξύ τους.

Λόγω του εγκλεισμού χαρακτήρα της οι συμπαίκτες της φαίνεται να την έχουν απομονώσει.

Επίσης σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σημερινά spoiler της εκπομπής, ο Στράτος Τζώρτζογλου φαίνεται να έχει στρατηγικό σχέδιο εναντίον του Μιχάλη Ιατρόπουλου, ενώ αναμένεται να να υπάρξει και μία οικειοθελής αποχώρηση και μάλιστα γένους θηλυκού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This