Σάββατο 24/7/2021

Τίτλοι τέλους από το φθινόπωρο για την εκπομπή της Nάντιας Κοντογεώργη

Στοπ στο «φλΕΡΤ»!

Η δημόσια τηλεόραση φαίνεται ότι θέλει να βάλει τέλος στο καθημερινό «φλΕΡΤ» με τη Νάντια Κοντογεώργη, από τη νέα τηλεοπτική σεζόν (το φθινόπωρο του 2021, δηλαδή), αφού το τηλεοπτικό ειδύλλιο του πέφτει… κοστοβόρο, αλλά και η κοπελιά είναι πολύ απαιτητική.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, η συνεργασία της ηθοποιού με την κρατική τηλεόραση χαρακτηρίζεται από περίπλοκη έως προβληματική, καθώς παράπονα υπάρχουν εκατέρωθεν και η σχέση τους είναι πλέον δυσλειτουργική και οδεύει για διαζύγιο.

NANTIA22

Δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχουν πολλά παράπονα από βασικά στελέχη της ΕΡΤ για τη χαμηλή τηλεθέαση της εκπομπής, που φτάνει το 3% ή 4% (περίμεναν κάτι άλλο, δηλαδή;), με αποτέλεσμα να γίνονται συχνά πυκνά αλλαγές σε πρόσωπα της εκπομπής μπροστά και πίσω από τις κάμερες, χωρίς τα ποσοστά να παίρνουν τα πάνω τους, μοιάζοντας με θερμοκρασίες… Σιβηρίας.

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, και ότι θα τραβήξει η εκπομπή μέχρι το φθινόπωρο πολύ είναι, αν σκεφτεί κανείς ότι το «φλΕΡΤ» είναι μια πολύ ακριβή μικτή παραγωγή της Arcadia Media Α.Ε., της οποίας το συνολικό κόστος ανέρχεται σε 519.375 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για 125 επεισόδια διάρκειας 105 λεπτών. Και δεν είναι μόνο αυτό, μια και η ΕΡΤ θα καταβάλει εισφορές ύψους 87.500 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

«Δεν το έχει»

Για περίοδο ισχνών αγελάδων μέσα στην πανδημία και την οικονομική κρίση, η κρατική τηλεόραση τα έχει «σκάσει» χοντρά για μια εκπομπή με παρουσιάστρια μια ηθοποιό που ναι μεν είναι ταλαντούχα, αλλά με την παρουσίαση «δεν το έχει» και φαίνεται καθημερινά εκτός… ρόλου.

Ο,τι και αν έκανε το Ραδιομέγαρο για να «πουσάρει» την εκπομπή, πήγε στράφι. Τι αφίσες την έβαλε σε στάσεις λεωφορείων, τι πρόμο τής έκανε, τίποτα… Οι τηλεθεάσεις για την εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη (αδελφός της, ο δικηγόρος Θανάσης Κοντογεώργης, που κατέχει τη θέση του γενικού γραμματέα Συντονισμού Εσωτερικών Πολιτικών) δεν ξεπερνούν το 3%, με τον ελληνικό λαό να πληρώνει μεγάλο μέρος από το κόστος παραγωγής του «φλΕΡΤ»…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ