Survivor: O τσακωμός Τριαντάφυλλου με Κώστα, η πυρά στην Άννα Μαρία και το ξέφρενο πάρτι (video)

Θα έχει ενδιαφέρον η συμπεριφορά των παικτών τις επόμενες ημέρες..

Must Read

Λίγο πριν την μεγάλη ένωση των δύο ομάδων, υπήρξαν για άλλη μία φορά εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Ο Τριαντάφυλλος νιώθει απομονωμένος από τους συμπαίκτες του και περίμενε με ανυπομονησία να υποδεχτεί τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας. Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να φτιάξει τον χώρο που είχαν δημιουργήσει εξ’ αρχής με τον Αλέξη Παππά, προκειμένου να νιώσει οικεία στην καλύβα της κόκκινης ομάδας ο ηθοποιός με τους συμπαίκτες του

Ο Κώστας Παπαδόπουλος όμως φαίνεται να μην τον χαροποιεί που θα ενωθεί με κάποιους από τους παλιούς συμπαίκτες του, γι’ αυτό έφτιαξε μία τούρκικη τουαλέτα σε εκείνο τη σημείο, με τον Τριαντάφυλλο να γίνεται έξαλλος και να κάνει λόγο για έλλειψη σεβασμού.

«Μεγάλη μ…α, ανοησία. Απαράδεκτο αυτό που έκανε γιατί το φτιάξαμε και το κερδίσαμε με κόπο. Είσαι μ…ς. Δεν είναι αυτό πλάκα», είπε ο Τριαντάφυλλος στον Κώστα, με τον δεύτερο να του απαντάει ότι δεν έχει φτιάξει τίποτα με τα χέρια του. Η ατάκα αυτή ήταν που ξεχείλισε το ποτήρι και οι δύο παίκτες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

«Τι εννοείς; Κάνε μας την χάρη. Ποιος είσαι εσύ και με κοροϊδεύετε; Πας και κάνεις μ…α. Είσαι απαράδεκτος, ανόητος. Άραξε και κάνε μας την χάρη», απάντησε ο γνωστός τραγουδιστής.

Αντίθετα, μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας, οι περισσότεροι παίκτες της μπλε ομάδας ήταν σε καλή διάθεση.

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα έκανε λόγο ότι έφυγε το μεγαλύτερο καρκίνωμα της ομάδας.

«Είχα αναφερθεί παλιότερα ότι η Άννα Μαρία είναι το καρκίνωμα της μπλε ομάδας κι αυτό έφυγε. Είμαστε λίγες ώρες πριν το μεγάλο πάρτι, που ξεκινά με την πιο σημαντική αποχώρηση από το Survivor. Θα ήταν καλό να είναι κι εδώ τα παιδιά για να το ακούσουν. Πιστεύω ότι ξεκινά μια καινούρια ημέρα και ποντάρω πολύ στο να ενωθούμε, αν και τα παιδιά δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι έχει φύγει το μεγαλύτερο καρκίνωμα, η μεγαλύτερη πηγή κακού από το Survivor.

Έμεινε τόσο ώστε να της δημιουργήσει πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο. Κάθε μέρα που περνούσε, δημιουργούσε μεγαλύτερο κακό», είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του.

Η συζήτηση αυτή φαίνεται ότι συνεχίστηκε και την ώρα του πάρτι. Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλώντας στον Τριαντάφυλλο είπε τα χειρότερα για την πρώην πλέον συμπαίκτριά της.

«Είναι μια καινούρια μέρα και όλα ξεκινάνε σήμερα από το μηδέν για όλους μας. Έχουμε πει ότι δεν θα ξαναφέρουμε πράγματα του παρελθόντος, θα κάνουμε μια νέα αρχή. Αν θέλει κάποιος να κρατήσει τα παλιά, ας τα κρατήσει. Θεία δίκη. Την ξεμάτιαζα κι έλεγε δεν πιστεύω. Τριαντάφυλλε δεν είναι αυτή που ήξερες. Μας έφαγε. Ήμουν η πρώτη που της έφαγε τα σωθικά. Εγώ; Να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο! Με έτρωγε, δεν ήθελε να κερδίζω. Το πιστεύεις ότι από τον επόμενο αγώνα θα φέρνω πόντους; Πολύ κακός άνθρωπος. Δεν το καταλαβαίνεις, δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Μπήκε μια φορά στον τάκο κι έφυγε. Αυτός που θα έφευγε πριν από την ένωση, θα ήταν αυτός που θα πλήρωνε για το κακό που έχει κάνει σε εμάς.»

Όλοι όμως οι παίκτες, πήγαν στο πάρτι που τραγούδησε ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Πριν όμως ξεκινήσει το ξέφρενο πάρτι, ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Ατζούν Ιλιζταλί, καλωσόρισε τους παίκτες της Ελλάδας, της Ρουμανίας και της Τουρκίας αποθεώνοντας την ελληνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω και τα τρία Survivor εδώ. Καλώς ήρθατε. Είμαστε πολύ περήφανοι που βλέπουμε και τις τρεις χώρες μαζί και μέσα στις τρεις ομάδες των διαγωνιζόμενων την κόρη μου. Τους αγαπώ τους Έλληνες παίκτες. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τους Ρουμάνους και φυσικά τους αγαπημένους μου Τούρκους παίκτες. Ζηλεύουν αλλά φυσικά το νούμερο ένα είναι η Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων και ξεκίνησε το πάρτι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This