Survivor: O πρώην παίκτης που είχε σχέση με την Μαριαλένα – Όλη η αλήθεια για την σχέση της Άννας Μαρίας με τον Νίκο (video)

Οι νέες υποομάδες που έχουν δημιουργηθεί μετά την ένωση των παικτών.

Must Read

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ο frontman της pop-rock, ελληνικής μπάντας «INCO», η οποία έχει χτίσει ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η εκπομπή «Happy Day», συνάντησε τα μέλη της μπάντας, όπου συμμετέχει ο παίκτης της κόκκινης ομάδας και αναφέρθηκαν στην απόφαση του νεαρού τραγουδιστή να πάρει μέρος στο Survivor.

«Συνέχεια παρακολουθούμε τον Ηλία στο Survivor. Γνωριζόμαστε εδώ και 15 χρόνια και τα τελευταία 6 χρόνια είμαστε συγκρότημα. Ο Ηλίας είναι ο rock star, ο νούμερο ένα entertainer. Θα τραγουδήσει και θα βουτήξει στο κενό», είπαν αρχικά για το συγκρότημά τους και συνέχισαν λέγοντας ότι δεν γνώριζαν για την συμμετοχή του στο reality επιβίωσης.

«Δεν το ξέραμε. Το μάθαμε περίπου 12 ώρες πριν να φύγει σε ένα group chat που έχουμε. Μας έστειλε ότι “παιδιά σήμερα πήγα και έκανα εξετάσεις και πετάω σε 7 ώρες”. Ήταν κάτι που και ο ίδιος δεν είχε συνειδητοποιήσει», είπαν χαρακτηριστικά

«Το φαγητό δεν θα τον ενοχλήσει. Ο Ηλίας επειδή ασχολείται με τη γυμναστική και πριν να πάει στο Survivor φακόρυζο έτρωγε. Τον βλέπουμε για νικητή. Σίγουρα θα είναι στον τελικό», δήλωσαν στην συνέχεια.

 

Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ακόμη μία σχέση της Μαριαλένας φαίνεται να ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η εκπομπή «Ευτυχείτε» είχε σήμερα καλεσμένο τον πρώην παίκτη του Survivor Νίκο Κοσμά, ο οποίος αποκάλυψε ότι όταν ήταν έφηβος είχε σχέση με την παίκτρια της μπλε ομάδας.

Συγκεκριμένα είπε

«Είχαμε σχέση με τη Μαριαλένα 10 χρόνια πριν. Ήμασταν συναθλητές. Ήμουν 17 χρονών και η Μαριαλένα 15, αλλά τώρα πήρε διάσταση. Είναι πολύ καλή κοπέλα», είπε αρχικά και συνέχισε λέγοντας ότι η Μαριαλένα «έχει επηρεαστεί με την είσοδο του Σάκη και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό. Δεν μιλάμε με την Μαριαλένα σήμερα, έχουμε χαθεί πολλά χρόνια».

 

Η Μαριαλένα να είναι ενδεχομένως η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια μέσα στο παιχνίδι λόγω της πρώην σχέσεις που είχε με τον συμπαίκτη Σάκη Κατσούλη.

Ο κολλητός της φίλος, Διονύσης Ξένος, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, σχετικά με όσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς για την προσωπική της ζωή.

«Αυτό που βλέπω στο παιχνίδι σε πολλά σημεία ευθυγραμμίζεται με αυτό που ξέρω έξω από το παιχνίδι. Για παράδειγμα η Μαριαλένα, όταν κάποιος δεν είναι εχέμυθος, διαγράφεται η εμπιστοσύνη της. Δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω και θεωρώ ότι ο κόσμος έχει εκτροχιαστεί από το ότι είναι ένα reality. Ο κόσμος ασχολείται με πράγματα που δεν θα έπρεπε να ασχολείται. Υποθέσεις για το τι συμβαίνει με τον Σάκη μέσα στο παιχνίδι, πράγματα που δεν μπορεί να τα ξέρει κανείς, πέρα από τα παιδιά και τη Μαριαλένα», είπε και πρόσθεσε:

«Ο Ατζούν ξέρει πολύ καλά τι κάνει, ξέρει πώς να δημιουργεί μια ανακατωσούρα γιατί αυτό ακριβώς χρειάζεται ένα reality. Από εκεί και πέρα ο κόσμος εστιάζει σε πράγματα που περισσότερο φαντάζεται παρά βλέπει και δεν σκέφτεται ότι υπάρχει από πίσω μια μητέρα που θα πληγωθεί, μια αδερφή που θα το δει, ο ίδιος ο νυν που μπορεί να δει το σχόλιο και να χαλάσει αυτό που έχουν… Αν δεν ονομάζεται αυτό κακία, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω. Η Μαριαλένα είναι ένα πολύ συναισθηματικό κορίτσι, πιστό κορίτσι, είναι διαμάντι».

«Έχω επαφή με τη μητέρα της. Παραξενεύτηκα όταν άκουσα ότι ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά δεν νομίζω ότι θα το έκανε ποτέ γιατί όταν βλέπει ένα εμπόδιο το πατάει για να ψηλώσει παρά κάνει πίσω», είπε στο τέλος στην κάμερα της εκπομπής.

Άννα Μαρία Βέλλη

Ακόμη μία παίκτρια που έχει προκαλέσει σχολιασμό τόσο στο παιχνίδι όσο και στα ΜΜΕ, είναι η Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία είχε έρθει πολύ κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη, γεγονός το οποίο πολλοί παρεξηγήσανε.

Για την σχέση της με τον πρώην συμπαίκτη της αλλά και για τον σύντροφό της μίλησε στην εκπομπή «Love it», προκειμένου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

«Είχα πει σε όλη την κόκκινη ομάδα “Πιστεύω ότι αν βγει ο Νίκος υποψήφιος θα είναι ο πιο δημοφιλής, γιατί αν ήμουν 19 χρόνων όλες τις ψήφους μου θα τις έδινα στον Μπάρτζη”. Είχα πει ότι αν τον έβλεπα στην τηλεόραση θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του», είπε αρχικά η γνωστή Youtuber.

Αναφερόμενη στη στιγμή που «λύγισε» μέσα στο Survivor αποκάλυψε: «Ο Αλέξης έχει μιλήσει πολλές φορές υποτιμητικά για τις γυναίκες. Δεν έκλαιγα επειδή πίστευα ότι η σχέση μου δεν με ξέρει και ότι θα έχω πρόβλημα με αυτό. Έκλαιγα από τα νεύρα μου γιατί έχω πρόβλημα με τους ανθρώπους που υποτιμούν τις γυναίκες. Έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου για να καταφέρω κάτι και έχω ακούσει ότι το έχω κάνει στις πλάτες ανδρών», είπε αναφερόμενη στην στιγμή που λύγισε μέσα στο παιχνίδι.

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Νίκο Μπάρτζη δήλωσε: «Είμαι πολύ κοντά και με τον James και με τον Νίκο. Είναι οι πιο δυνατές μου σχέσεις μέσα στο παιχνίδι και δεν θα παραμείνουν μόνο μέσα στο παιχνίδι. Νομίζω ότι είναι πολύ τρυφερή η σχέση μου με τα παιδιά. Το σ’ αγαπώ δεν ξέρω γιατί παρεξηγήθηκε. Ξέρω ότι πουλάνε οι ερωτικές σχέσεις στην τηλεόραση, γι’ αυτό μπήκε μέσα και ο Σάκης. Ξέρω μοντάζ και ξέρω ότι αν πάρεις μια εικόνα μιας αγκαλιάς και βάλεις ένα ροκ τραγούδι είναι πολύ διαφορετικό από το αν βάλεις ένα ρομαντικό. Με τον Νίκο κάθε βράδυ κάναμε ο ένας μασάζ στο χέρι του άλλου γιατί μας χαλάρωνε. Και με τη Μαριαλένα κοιμόμασταν η μία πάνω στην άλλη και δεν κατηγορήθηκα για σχέση μαζί της».

«Είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί μια σχέση στο Survivor, αν δεν υπάρχει. Βρωμάμε, πηγαίνουμε στην τουαλέτα χέρι χέρι. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει ερωτισμός» είπε στην συνέχεια και συμπλήρωσε: «Εάν φλέρταρα με τον Νίκο δεν υπήρχε περίπτωση να μου έλεγε όχι. Κάποια στιγμή κάναμε πλάκα και του είπα έλα να το πουλήσουμε σωστά για να πάμε τελικό και ρεύτηκε στο πρόσωπό μου».

Τέλος, αναφερόμενη στον σύντροφό της είπε: «Αυτό το παιδί με ξέρει από τα 17 μου. Ήμασταν 6 χρόνια μαζί, χωρίσαμε και τώρα είμαστε και πάλι μαζί. Με ξέρει καλύτερα και από τον μπαμπά μου. Δεν αγχώθηκα ποτέ ότι θα πιστέψει κάτι τέτοιο».

 

Ένωση

Δύσκολα φαίνεται να είναι τα πράγματα μετά την ένωση των δύο ομάδων, κυρίως για τους κόκκινους αφού φαίνεται να τσακώνονται έντονα.

Ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sfera, αποκάλυψε ότι κάποιοι παίκτες που έχουν έρθει κοντά με μέλη της μπλε ομάδας.

«Οι κόκκινοι πλακώνονται συνέχεια. Δεν τους έχει κάνει καθόλου καλό η ένωση. Αφού θέλει ο ζαχαροπλάστης να φτιάξει φράχτη και αρχίζουν τώρα να πετάνε παραγάδια. Δηλαδή αρχίζουν και κάνουν παρεάκια με κάποιους παίκτες των μπλε οι κόκκινοι… Ο Παππάς με τον Τριαντάφυλλο, ο Ηλίας με τον Τζέιμς και τον Νίκο», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This