Ο Παπακαλιάτης επιστρέφει με νέα ερωτική σειρά στον ΑΝΤ1

Comeback Χριστόφορου ύστερα από 10 χρόνια απουσίας

Must Read

Ο ΑΝΤ1, μετά τις «Άγριες μέλισσες», βάζει τον πήχη πολύ ψηλά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ρίχνοντας στη μάχη της μυθοπλασίας και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Επειτα από σχεδόν δέκα χρόνια απουσίας από το τηλεοπτικό προσκήνιο (τελευταίο του σίριαλ ήταν οι «Τέσσερις», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία) επιστρέφει στη μικρή οθόνη με τη νέα του σειρά που θα είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα του 2021.

Πρόκειται για ένα ερωτικό σίριαλ και -όπως ακούγεται- η ιστορία θα εκτυλίσσεται σ’ ένα νησί και μάλιστα σε περίοδο Covid-19 και lockdown. Μάλιστα, στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το ενδεχόμενο η σειρά να γυριστεί στο αγαπημένο νησί του Παπακαλιάτη, τους Παξούς. Στη «σοδειά» του ψυχαγωγικού προγράμματος του καναλιού θα ενταχθεί, επίσης, το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου.

Σύμφωνα με το σενάριο, τρεις αδελφές ετοιμάζονται να πάνε στο χωριό τους, στο Κρυφό Ροδόπης, για το μνημόσυνο του πατέρα τους. Ομως το μνημόσυνο συμπίπτει χρονικά με κάποιες δολοφονίες που συμβαίνουν στην περιοχή. Οι τρεις γυναίκες δολοφονούνται και ο δολοφόνος τούς αφαιρεί τα μάτια και την υπόθεση καλείται να εξιχνιάσει η αστυνόμος Λουκίδη, η οποία είναι γέννημα θρέμμα της περιοχής και γνωρίζει τους πάντες.

Πράσινο φως σε 1+1 σίριαλ

Τέλος, δύο ακόμα σειρές φαίνονται να παίρνουν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο. Πρόκειται για την τηλεοπτική μεταφορά του θεατρικού έργου του Αύγουστου Κορτώ «Ρένα» και το σίριαλ «The bridge» («H γέφυρα»), με γυρίσματα σε Ελλάδα και Τουρκία.

Η δεύτερη σειρά, που είναι αστυνομική, θα γυριστεί και στις δύο χώρες και περιστρέφεται γύρω από ένα έγκλημα που συμβαίνει στα σύνορα, με τις αστυνομικές δυνάμεις των δύο χωρών να καλούνται να συνεργαστούν. Να σημειωθεί ότι οι νέες σειρές θα είναι διαθέσιμες και στην ψηφιακή πλατφόρμα ΑΝΤ1+, τη νέα συνδρομητική υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη μέσω υπολογιστών και κινητών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This