Η Παναγιώταρου πιάνει την τσάπα και μπαίνει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 (video)

Μετά τη μόδα και το στιλ θα δείξει τις ικανότητές της στο φύτεμα και το άρμεγμα

Must Read

Το ανακοίνωσε επίσημα: η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπαίνει στη «Φάρμα», όπου θα πιάσει την τσάπα… και τσαπ και τσαπ θα «ιδρώσουν» μαζί της οι τηλεθεατές!

Η «Espresso» έχει γράψει εδώ και μέρες πως η εκρηκτική ξανθιά πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» συμφώνησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο βουκολικό reality του ΑΝΤ1, ώστε μετά τη μόδα και το στιλ να δείξει τις ικανότητές της στο φύτεμα, το άρμεγμα και σε πολλές άλλες γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

Χθες λοιπόν ήρθε και η επιβεβαίωση διά στόματος της ίδιας. Με τη σχετική ανακοίνωσή της μέσω Instagram, η πρώην σύζυγος του πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλου σκόρπισε κύματα ενθουσιασμού στους διαδικτυακούς φίλους της.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, αυτό το διάστημα βρίσκεται προληπτικά σε καραντίνα σε ένα ξενοδοχείο, ώστε μόλις μπει στη «Φάρμα» η παραγωγή να είναι σίγουρη πως η ίδια είναι Covid free. «Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το αν θα μπω στη “Φάρμα”. Θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας» δήλωσε με περίσσια τσαχπινιά στο βίντεο της ανακοίνωσής της.

Το σίγουρο είναι ότι θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, και δεν αποκλείεται να τη δουν ανταγωνιστικά οι άλλες γυναίκες του reality, αφού, όπως και να το κάνουμε, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αυτή!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This