Η Μελίνα Τσαμπάνη «πεθαίνει» στις «Άγριες μέλισσες» τους Ανέτ, Μιλτιάδη, Βόσκαρη και Μελέτη!

Η ζωή εν τάφω...

Must Read

Εισαγγελέας Γραμματικός, Ανέτ Ρουσσώ, Μιλτιάδης Σεβαστός, Μάνος Βόσκαρης αλλά και Μελέτης τούς παίρνει όλους ο… χάρος! Βαρύ θανατικό θα πέσει μετά το Πάσχα στις «Άγριες μέλισσες» και πάρτε μαντίλια για να κλάψετε.

Το σίριαλ εποχής στον θεσσαλικό κάμπο προχωρά ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου, αφού την Πέμπτη 10 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιό του και -όπως πληροφορηθήκαμε- οι κηδείες που θα δούμε θα είναι πολλές!

Σπύρος Σταμούλης, Κάτια Δανδουλάκη, Γιώργος Γάλλος, Βασίλης Μπισμπίκης και Γιώργος Γεροντιδάκης φαίνεται πως είναι από τους ηθοποιούς που θα «πεθάνουν» από το χέρι της σεναριογράφου Μελίνας Τσαμπάνη. Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε» του Open, o εισαγγελέας, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης, με την Πηνελόπη να βυθίζεται στη θλίψη.

Στο ψυχιατρείο

Από την άλλη μεριά, ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αυτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει σοβαρό νευρικό κλονισμό.

Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο, ενώ οργιάζουν τα spoilers που θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη.

Η Ανέτ Ρουσσώ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδερφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς (καθώς ήδη είχε σοβαρό πρόβλημα με την υγεία της), ενώ ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.

Ο βιαστής της Ελένης θα έρθει σε επαφή στη φυλακή με τη μοναχή, που θέλει να του αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό. Εκείνη θα του πει πως ήταν πολύ κοντά με τη μητέρα του όλο το διάστημα που βρισκόταν στη φυλακή. Μάλιστα, η μητέρα του Βόσκαρη έφυγε με το παράπονο πως ο γιος της δεν τη συγχώρησε ποτέ για κάτι που η ίδια δεν έκανε: τον φόνο του πατέρα του!

Ο Βόσκαρης σοκάρεται. Η γυναίκα που μισούσε όσο καμία άλλη ήταν στην πραγματικότητα αθώα. Σύμφωνα με τα spoilers, έπειτα από αυτή την αποκάλυψη αποφασίζει να δώσει ένα τέλος στους Σεβαστούς και αποκαλύπτει στις αδελφές Σταμίρη πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα τους, με δηλητήριο, με τη βοήθεια του Σέργιου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This