Κυριακή 13/6/2021

Εκνευρίστηκε η Ελένη Μενεγάκη έξω από το Mega (video)

«Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής θέλω να σου λοιπόν...»

Η μικρή αποχή της από το γυαλί και από την συνεργασία τους με δημοσιογράφους, φαίνεται ότι έχει κάνει λίγο πιο ευέξαπτη την Ελένη Μενεγάκη, η οποία δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της έξω από τις εγκαταστάσεις του Mega.

H γνωστή παρουσιάστρια που βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο των συζητήσεων για τα νέα της βήματα, μετά το συμβόλαιο που έκλεισε με το Mega, αναζητεί αυτό το διάστημα τους νέους συνεργάτες της, όσο οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι αναζητούν πληροφορίες για τα σχέδιά της. 

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε», στην οποία αποκαλύφθηκε ότι η ώρα προβολής της εκπομπής της Μενεγάκη έχει φέρει τα πάνω κάτω στον σταθμό, πλησίασε την διάσημη παρουσιάστρια και την βομβάρδισε με ερωτήσεις προκειμένου να λάβει κάποια πληροφορία για το τηλεοπτικό κοινό. 

Με αυστηρό ύφος αλλά προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία της η παρουσιάστρια απάντησε: «Επειδή δεν θέλω να είμαι αγενής θέλω να σου λοιπόν μια φορά ότι δεν έχω κάτι να σου πω. Αν είχα θα το ξέρατε, μόλις ξεκίνησα δεν έχω τίποτα να πω».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ