«Εκρηκτικό» φινάλε στις «Άγριες μέλισσες» – Ο άρχοντας του κάμπου καίει το σπίτι των Σταμίραινων

Η Ελένη μαθαίνει ότι Δούκας και Σέργιος σκότωσαν τον πατέρα της

Must Read

Πώς θα τελειώσουν οι «Αγριες μέλισσες»; Η «Εspressο» έχει το τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν!

Ολα παίρνουν τον δρόμο τους, όταν η μοναχή Ευσεβία και θεία του Bόσκαρη θα του αποκαλύψει πως ο πατέρας του πέθανε από τον παππού των Σεβαστών. Ο άνθρωπος που θαύμαζε έβαλε τη μητέρα του στη φυλακή και τον πατέρα του στο χώμα.

Ο Βόσκαρης συνειδητοποιεί πως η καλύτερη εκδίκηση θα έρθει μέσα από τη συνάντησή του με την Ελένη Σταμίρη στη φυλακή. Ζητάει να τη δει και εκείνη δέχεται την πρόσκληση. Εκεί θα της αποκαλύψει ότι ο Δούκας μαζί με τον Σέργιο σκότωσαν τον πατέρα της Γιώργη, ρίχνοντας υδροκυάνιο στο κρασί του.

Ταυτόχρονα, το μυστικό που έκανε τον γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας να διαλυθεί φτάνει στα αυτιά του Δούκα, ο οποίος δεν μπορεί να ελέγξει την οργή του. Μαθαίνει πως ο γιος του Σέργιος δεν πέθανε από τα χέρια της Ελένης Σταμίρη, αλλά και από τις τρεις αδελφές.

Οι δύο οικογένειες θα έρθουν ακόμη μία φορά αντιμέτωπες, ωστόσο το μίσος του Δούκα δεν θα καταλαγιάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δούκας δεν θα μπορέσει να δεχτεί τη σκληρή αλήθεια και αποφασίζει να βάλει φωτιά στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη. Ετσι, θα στείλει τον Μελέτη να κάψει το σπίτι τους, με τις ίδιες να βρίσκονται μέσα. Το σπίτι θα καταστραφεί ολοσχερώς, ωστόσο αυτές δεν θα πάθουν κακό.

Η δολοφονία του Γιάννου

Ο Κωνσταντής, έχοντας συνειδητοποιήσει πως η δολοφονία του Γιάννου ήταν άδικη, υποφέρει από τύψεις. Ετσι, θα αποκαλύψει την αλήθεια τόσο για τον φόνο του Γιάννου όσο και του βοσκού από τα χέρια του Μελέτη. Ο Μιλτιάδης θα «φύγει» από τη σειρά… λυτρωμένος για τη δολοφονία του γιου του, ενώ ο Κωνσταντής, από τη στιγμή που ο Νικηφόρος χωρίζει την Ασημίνα, ζητάει σε γάμο τη Δρόσω!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This