Λιάγκας για την σχέση Σάκη και Μαριαλένας: «Ο Λιβάνης θα ναι μ@λ@κ@ς αν γυρίσει! Πιστεύω ότι έχουν κάνει σεξ» (video)

Γλυκομίλητος ο παρουσιαστής!

Must Read

Μπορεί η Μαριαλένα κάθε λίγο και λιγάκι να δηλώνει ότι έχει σχέση με τον Γιώργο Λιβάνη, εκείνη φαίνεται να έχει έρθει πολύ κοντά μέσα στο Survivor με τον πρώην σύντροφο της Σάκη Κατσούλη.

Πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για επανασύνδεση. Το γεγονός αυτό όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν από τους δύο παίκτες και υπάρχει μία άλλη μερίδα ανθρώπων που ισχυρίζεται ότι το ειδύλλιο που προβάλλεται από την παραγωγή είναι στημένο.

Όπως είδαμε η κόκκινη ομάδα πήγε στο Μαϊάμι με τη Μαριαλένα και το Σάκη να περνούν ξέγνοιαστες ρομαντικές στιγμές, με την εν λόγω παίκτρια μάλιστα να του λέει χαρακτηριστικά: «θα σε ξαναερωτευτώ».

Βλέποντας αυτά τα πλάνα η οικογένεια της Μαριαλένας, νιώθει απογοητευμένη γεγονός το οποίο αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό», η οποία επικοινώνησε με ένα άτομο του στενού οικογενειακού κύκλου.

«Η μητέρα της έχει χάσει δέκα χρόνια από τη ζωή της με αυτά που βλέπει. Ο Σάκης δε θέλει την Μαριαλένα, θα την “αδειάσει”. Εκτεθήκαμε πανελληνίως. Όλα αυτά ας γίνουν μάθημα στη Μαριαλένα», είπε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας με την σειρά του, διαφώνησε με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση ενώ πιστεύει ότι οι δύο παίκτες έχουν συνευρεθεί ερωτικά.

«Διαφωνώ με την τοποθέτηση του μέλους της οικογένειας διότι δεν είναι ανήλικη η Μαριαλένα που την παρασέρνει ο Σάκης και ο Ατζούν. Με αυτά που έκανε έχει τελειώσει η σχέση με τον Λιβάνη. Ακόμα και να είναι ερωτευμένος ο Λιβάνης, θα πρέπει να είναι πολύ…. μ@#&ας για να γυρίσει πίσω η Μαριαλένα και να να ξαναείναι μαζί της. Στις μέρες μας δεν είναι τόσο τυφλός ο έρωτας. Εγώ πιστεύω με αυτά που έχω καταλάβει ότι έχουν κάνει και σεξ στο δάσος, με βάση τα λεγόμενα άλλων παικτών ότι πάνε μαζί προς νερού τους και αργούν 20 λεπτά»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This