Να φάει και ο Πέτρος βρε παιδιά!

Ο Κωστόπουλος είναι απαραίτητος για την κυβέρνηση

Must Read

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει τις ηγετικές αρετές του Κώστα Σημίτη. Και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από όλους τους τομείς διαχείρισης που είτε υπάγονται σε αυτόν, είτε υπάγονται με το ζόρι σε αυτόν, μέσω του περιβόητου επιτελικού κράτους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι επίσης εκσυγχρονιστής όπως ο Κώστας Σημίτης. Οι αλλαγές του μάλιστα είναι πολύ πιο δομικές από το απλό πλιάτσικο στον ιδιωτικό πλούτο που έκανε ο Κώστας Σημίτης μέσω του χρηματιστηρίου. Είναι πολύ πιο τολμηρές στα εθνικά θέματα, από την απόπειρα του Κώστα Σημίτη να επιβάλει γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο. Με απλά λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ πιο προχωρημένος από τον Κώστα Σημίτη.


Γι’ αυτό και τον έχουν αγκαλιάσει όλοι όσοι στήριξαν τον Κώστα Σημίτη και φυσικά ευνοήθηκαν από αυτόν. Δεν υπάρχει δημοσιογράφος η εκδοτικό συγκρότημα που να στήριξε τον Κώστα Σημίτη και να μην στηρίζει με ενθουσιασμό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι άκρως απαραίτητος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όχι μόνο για την προσωπική του αποκατάσταση, αφού ήταν ένας από αυτούς που κυνηγήθηκαν ανελέητα τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά κυρίως για να ενισχύσει το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με την επικοινωνιακή του συμβολή.

Πρέπει ο Έλληνας να επανέλθει στην ηθική του εκσυγχρονισμού όπου η εργαζόμενη μάνα θεωρείτο κορόιδο, ο εργαζόμενος τίμιος πατέρας, μαλάκας, ενώ η κοπέλα που πουλούσε το κορμί της και το κάθαρμα που λήστευε την πατρίδα, τον συνάνθρωπο του δηλαδή, παραδείγματα προς μίμηση. Μόνο έτσι θα μπορέσει να προχωρήσει η συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, η διάλυση των εργασιακών σχέσεων, το μεγάλο φαγοπότι μέχρι το 2023, οπότε θα έρθει η κατάρρευση.

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην έχει την ευκαιρία του Κώστα Σημίτη ώστε να συνάψει υπόγειες συμφωνίες τύπου Swaps για να φορτώσει το πρόβλημα στον επόμενο «Καραμανλή», έχει όμως στο οπλοστάσιο του το αφάν γκατέ της επικοινωνιακής ομάδας του πρώην πρωθυπουργού.

Και αν κρίνουμε από την ανακοίνωση του Πέτρου Κωστόπουλου για την επάνοδο του στα media, μάλλον θα ακολουθήσει την ίδια θεματολογία που ακολούθησε και τότε: Βυζιά κρεμασμένα στα περίπτερα. Ο πεοκρούστης γίνεται ευκολότερα παλαμοκρούστης χωρίς αιτία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This