Γιώργος Τσαλίκης για το μπέρδεμα με τον ΣΚΑΪ: «Δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές» (video)

«Δεν το έκανα τυχαία....»

Must Read

Ο Γιώργος Τσαλίκης πριν λίγες μέρες επέστρεψε από την Αυστραλία, όπου βρισκόταν λόγω προγραμματισμένων συναυλιών.

Δείτε επίσης: Το γεγονός που ανάγκασε τον Γιώργο Τσαλίκη να φύγει εσπευσμένα από την Μελβούρνη (video)

Oι κάμερες των τηλεοπτικών καναλιών τον υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποσπάσουν τις πρώτες του δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης αποκάλυψε ότι εκείνος θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Τσαλίκης εξηγεί γιατί αφήνει τα 3 παιδιά του να βλέπουν Big Brother (video)

Από τη μεριά του το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται να δυσαρεστήθηκε από την πρωτοβουλία που πήρε ο τραγουδιστής, δηλώνοντας στην εκπομπή «Eυτυχείτε» ότι «τις ανακοινώσεις τις βγάζει μόνο το κανάλι»

Ο γνωστός τραγουδιστής θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μίλησε στην κάμερά της εκπομπής «Πρωινό», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η ισχύς του συμβολαίου είναι από τις 15 Απριλίου. Τα καθήκοντά μου σαν παρουσιαστής ξεκινάνε από τις 20 Αυγούστου. Χτες ήρθα περιχαρής από την Αυστραλία. Δεν τρελάθηκα να αρχίσω να ανακοινώνω εκπομπές γιατί σήμερα άκουσα διάφορα.

Δεν ξέρω αν δυσαρεστήθηκε ο ΣΚΑΪ. Φαντάζομαι ότι μετά από 22 χρόνια έχω τη συναίσθηση να καταλαβαίνω για ποιον λόγο ανακοινώνω ότι είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής μιας εκπομπής. Δεν το έκανα τυχαία. Μου άρεσε να δώσω το στίγμα μου. Δεν φαντάζομαι εκπομπές. Έχω ένα συγκεκριμένο συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και είναι ξεκάθαρο και σαφές.

Βέβαια όταν με υποδέχτηκε η συνεργάτιδά μου στο αερόδρομιο με ενημέρωσε για κάποια πράγματα. Δεν το παίζω άνετος. Ξαφνιάστηκα. Οπότε θέλω να μου δώσετε λίγο τον χρόνο να τα διαχειριστώ, να τα συζητήσω με το κανάλι και όταν έρθει η ώρα θα μάθετε αυτά που πρέπει να μάθετε»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This