Τετάρτη 4/8/2021

Alpha προς εργαζόμενους: «Από την 1η Σεπτεμβρίου η εταιρεία θα εξαντλήσει τα περιθώρια που παρέχει η νομοθεσία για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί»

Το email που φέρεται να εστάλη στους εργαζόμενους

Ηλεκτρονικό μήνυμα στους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού Alpha φέρεται να έστειλε η διοίκηση, με το οποίο τους καλεί να εμβολιαστούν άμεσα.

«Η εταιρεία έχει την υποχρέωση να προστατεύσει την υγεία των εργαζόμενων /συνεργατών. Ως εκ τούτου, από την 1η Σεπτεμβρίου 2021 θα εξαντλήσει το περιθώριο που παρέχει η νομοθεσία για τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί. Επισημαίνουμε τέλος ότι η εταιρεία δεν προτίθεται να επιβαρυνθεί με πρόσθετα έξοδα για τους αδικαιολόγητα μη εμβολιασμένους υπαλλήλους/συνεργάτες», αναφέρει μεταξύ άλλων το email που εστάλη.

Σε άλλο σημείο, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΠΡΙΝ», επισημαίνεται ότι θα απαιτηθεί προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης αν συντρέχει λόγος μη εμβολιασμού: «Σε περίπτωση που ιδιαίτεροι λόγοι υγείας δεν σας επιτρέπουν να εμβολιαστείτε θα πρέπει να προσκομίσετε γραπτή βεβαίωση από τον θεράποντα ιατρό σας … μέχρι τις 15 Ιουλίου 2021».

nb keimeno mail alpha

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ