Απελπισμένη προσπάθεια των ΜΜΕ του Μαρινάκη να «ξεπλύνουν» την Κ. Σακελλαροπούλου

Ολόκληρη λαμπάδα άναψε ο άνθρωπος… στα δημοσιεύματα θα κολλήσει;

Must Read

Τρέχουν και δε φτάνουν τα ΜΜΕ του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και συνεργατών του -ο έρμος ο Ευαγγελάτος έχει «μπαϊλντίσει»- να καλύψουν τις απανωτές προκλήσεις της κας Σακελλαροπούλου που έχουν εξοργίσει το πανελλήνιο. Ακόμα και η Καθημερινή που διατηρούσε μία θετική στάση έναντι της προέδρου, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει «απασφαλίσει»!

Ακόμη και την απίστευτη «γκάφα» με το μαξιλαράκι στον προεδρικό καναπέ τρέχουν να καλύψουν, την ώρα που ο τύπος, τα ΜΜΕ και τα social media αναγκάζονται να πουν την αλήθεια για όλα αυτά τα καμώματα της κας Σακελλαροπούλου, που προσβάλλουν και υποβαθμίζουν το θεσμό.

Τι να γίνει, τα ΜΜΕ του κ. Μαρινάκη θέλουν να βγάλουν μάλλον την υποχρέωση. Κοτζάμ λαμπάδα κράταγε στον Πειραιά η κα ΠτΔ, ανήμερα τη Μεγάλη Παρασκευή, απέναντι από τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι δυνατό να μην της το ανταποδώσουν;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This