Σκάι: Η φυγή του Γιώργου Λιανού στον Άγιο Δομίνικο και το νέο talent show με παρουσιαστή το Νίκο Μουτσινά

Το... Σκάι ο Λιανός, τελειώνει το «Voice»!

Must Read

Καραμπόλες και ντόμινο εξελίξεων στον Σκάι εξαιτίας του… «Survivor»! Ο λόγος είναι ότι το reality επιβίωσης στο κανάλι του Φαλήρου με την… υπογραφή του τηλεοπτικού σουλτάνου Ατζούν Ιλιτζαλί θα αρχίσει άρον άρον, μια και το κανάλι βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, με τα νούμερα τηλεθέασης να είναι πολύ χαμηλά σε όλες τις ζώνες!

Αυτό, όμως, επηρεάζει και το «The Voice» (από τα μόνα προγράμματα που έχει διασωθεί και φέρνει καλά ποσοστά τηλεθέασης στο κανάλι), αφού ο Γιώργος Λιανός που παρουσιάζει τα backastage του talent show θα πρέπει να ετοιμάσει ξανά τις βαλίτσες του για τον Αγιο Δομίνικο! Κακά τα ψέματα, ο Λιανός όχι μόνο τα πήγε καλά στην παρουσίαση του reality, αλλά οι περισσότεροι τηλεθεατές ξέχασαν γρήγορα τον προκάτοχό του, τον Σάκη Τανιμανίδη! Έτσι, ενώ περιμέναμε πως το μουσικό σόου θα κρατούσε μέχρι και τις αρχές του 2022, η ανάγκη για να αποδεσμευτεί ο Γιώργος Λιανός είναι τεράστια.

Η λύση μετά το «The Voice», το «The Masked Singer», έρχεται με τον Νίκο Μουτσινά στον Σκάι! Φαίνεται πως το «The Voice» θα μας αποχαιρετήσει σύντομα, με το κανάλι να αναζητά άλλες λύσεις για να καλύψει το κενό του show, στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν. Στα συρτάρια των υπευθύνων βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό το κόνσεπτ του «The Masked Singer», μια και το κανάλι έχει αγοράσει τα δικαιώματα από την ξένη παραγωγή, παρόλο που φήμες ήθελαν να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Έτσι λοιπόν η… λύση στο κυνήγι της τηλεθέασης είναι ένα ακόμη talent show, το οποίο θυμίζει αρκετά το «The Voice»!

Παίκτες-τραγουδιστές θα ερμηνεύουν στη σκηνή, φορώντας αστείες στολές, από την κορυφή ως τα νύχια, και ο στόχος είναι να αναγνωριστεί ποιος είναι εκείνος που τραγουδά πίσω από τη… στολή! Ένα διαρκές αποκριάτικο σόου δηλαδή, γαρνιρισμένο με μουσική! Θα ανοίγουν οι τηλεθεατές την τηλεόραση και θα νομίζουν ότι ζούμε κάτι από το προ Covid-19 καρναβάλι της Πάτρας!

To σόου προορίζεται για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου και για τη θέση του παρουσιαστή γίνονται συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά, με τον ίδιο να μεταφέρεται, αν τα βρει με το κανάλι, και στην prime time ζώνη, εκτός από την απογευματινή όπου τα πηγαίνει μια χαρά με το «Καλό μεσημεράκι»!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This