Survivor: Αυτοί είναι οι VIPs που θα κάνουν πρωτοχρονιά στον Άγιο Δομίνικο

Οι επικρατέστεροι 12 που θα στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων στο «Survivor», που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις 27 Δεκεμβρίου

Must Read

«Ω, φοίνικα! Ω, φοίνικα… μ’ αρέσεις, πώς μ’ αρέσεις» θα τραγουδούν σε λίγες ημέρες οι συμμετέχοντες στο φετινό «Survivor». Ο πέμπτος κύκλος του reality προγραμματίζεται να βγει στον αέρα του Σκάι αμέσως μετά τα Χριστούγεννα, με πιθανότερη ημερομηνία την 27η Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται στην Αθήνα για να πάρει οριστικές αποφάσεις σχετικά με το casting. Ωστόσο, αυτοί είναι οι επικρατέστεροι 12 νέοι διάσημοι που θα ταξιδέψουν χριστουγεννιάτικα στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο, ενώ οι πληροφορίες θέλουν stand by τους Νίκο Γκάνο και Σάκη Αρσενίου.

Βαλάντης

Η συμμετοχή του τραγουδιστή θεωρείται από πολλούς δεδομένη. Μπορεί ο ίδιος σε δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες εβδομάδες να ισχυρίστηκε πως τα 6.000 ευρώ που έπαιρνε πέρσι ο Τριαντάφυλλος ως εβδομαδιαία αμοιβή είναι λίγα χρήματα για τον ίδιο, συμπληρώνοντας πως, αν τον θέλει ο Ατζούν, θα πρέπει να του κάνει καλύτερη προσφορά, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν να ετοιμάζεται ήδη για την Καραϊβική. Αν ισχύει αυτό, σημαίνει, ενδεχομένως, πως ο τραγουδιστής τού σουξέ «Ομολογώ» πέτυχε χρυσή συμφωνία με την παραγωγή.

Θανάσης Βισκαδουράκης

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το «Survivor» από τους τηλεοπτικούς ρεπόρτερ στην avant-première της ταινίας «The Black B4chelor», όπου πρωταγωνιστεί, ο Θανάσης Βισκαδουράκης αντέδρασε επικά. Είπε ένα λακωνικό «γεια σας!» και αποχώρησε, αφήνοντας σύξυλο τον συμπρωταγωνιστή του Γιάννη Τσιμιτσέλη μπροστά στις κάμερες. Όπως είναι γνωστό, οι παίκτες που έχουν συμφωνήσει να ταξιδέψουν στον Αγιο Δομίνικο δεσμεύονται από ρήτρα να μην αποκαλύψουν κάτι σχετικό πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις του σταθμού, που αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.

Στέλιος Λεγάκης

Ήταν πριν από περίπου έναν μήνα όταν ο Στέλιος Λεγάκης ρωτήθηκε σε συνέντευξή του αν θα έπαιρνε μέρος στο «Survivor» και απάντησε θετικά, επισημαίνοντας παρ’ όλα αυτά ότι δεν του είχε γίνει σχετική πρόταση. Φαίνεται, λοιπόν, πως έδωσε ιδέα στους ανθρώπους της Acun Medya, οι οποίοι κινήθηκαν αστραπιαία, επικοινώνησαν μαζί του και του πρότειναν να δοκιμάσει τις αντοχές του στην επιβίωση. Ο Στέλιος δέχτηκε αμέσως και όταν πληροφορήθηκε, μάλιστα, για την παρουσία και του Γιάννη Χατζηγεωργίου στο παιχνίδι χάρηκε ακόμα περισσότερο, γιατί είναι καλοί φίλοι.

Άρης Σοϊλέδης

Ο Αρης Σοϊλέδης θα είναι η… αθλητική πινελιά στον νέο κύκλο του «Survivor». Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής, που παραμένει ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με τη Στεάουα Βουκουρεστίου το προηγούμενο καλοκαίρι, φαίνεται πως θα ενταχθεί στην ομάδα των διασήμων. Για την ιστορία, ο Αρης είναι αρραβωνιασμένος με την παρουσιάστρια του Open Μαρία Αντωνά. Το ζευγάρι, μάλιστα, σχεδιάζει να παντρευτεί μέσα στην επόμενη χρονιά, με κουμπάρους τον Κώστα Φραγκολιά και τη σύντροφό του Δώρα.

Μυριέλλα Κουρεντή

«Δεν θέλω να ματιάσω το ποσό που μου πρότειναν, ο Ατζούν είναι ανοιχτοχέρης!» είχε δηλώσει η γνωστή ηθοποιός πριν από λίγες εβδομάδες, επιβεβαιώνοντας ότι δέχτηκε μία άκρως δελεαστική πρόταση για να πάρει μέρος στο φετινό «Survivor». Όπως είχε συμπληρώσει, μάλιστα, της είχαν γίνει αντίστοιχες προτάσεις και για τους δύο πρώτους κύκλους του reality. Τότε είχε αρνηθεί, αλλά φέτος θα πάει. Γι’ αυτό άλλωστε αποχώρησε και από τη θεατρική παράσταση που είχε συμφωνήσει να παίξει, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.

Απόστολος Ρουβάς

Ένας Ρουβάς στο «Survivor»! Δεν πρόκειται φυσικά για τον Σάκη, ο οποίος είχε ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο στη διάρκεια του πρώτου κύκλου του reality του Σκάι, κάνοντας μια guest εμφάνιση για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο αδελφός τού τραγουδιστή και γνωστός σεφ Απόστολος Ρουβάς, ωστόσο, διεκδικεί μία θέση στο cast της φετινής σεζόν και φαίνεται αποφασισμένος να την κερδίσει, ιδρώνοντας τη φανέλα του στους στίβους μάχης. Φυσικά ένας σεφ θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος και στην παραλία των διασήμων.

Νότης Χριστοδούλου

Ήταν το μακρινό 2001 όταν ο Νότης Χριστοδούλου έγινε γνωστός μέσα από το «Fame story», όπου κέρδισε κιόλας, αφήνοντας πίσω του τους Γρηγόρη Πετράκο και Θάνο Πετρέλη. Κι ενώ οι δύο τελευταίοι έκαναν καριέρα στο τραγούδι, εκείνος επέλεξε να ακολουθήσει επαγγελματικά την αρχιτεκτονική, που την έχει σπουδάσει κιόλας. Μένει τώρα να δούμε αν οι ικανότητές του στο σχέδιο θα τον βοηθήσουν στην κατασκευή της καλύβας στην παραλία των διασήμων στον Αγιο Δομίνικο. Ναι, ο Νότης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες, πάλι μέσα από reality.

Γιάννης Χατζηγεωργίου

Ένα πρόσωπο που ταιριάζει… ταμάμ στο reality περιπέτειας είναι ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Νέος, ωραίος και αθλητικός, είναι βέβαιο πως θα ξεχωρίσει στους στίβους μάχης. Ο ίδιος, όπως και η Μυριέλλα Κουρεντή, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη θεατρική δουλειά που είχε «κλείσει» μόλις κατέληξε σε συμφωνία με την Acun Medya. Ομως το γεγονός ότι μίλησε δημόσια λέγεται πως θορύβησε τους ιθύνοντες του reality. Μέχρι πρότινος η συμμετοχή του θεωρείτο βέβαιη, ουδείς όμως μπορεί να είναι σίγουρος για την τελική απόφαση του Τούρκου.

Πελαγία Καζολέα

Μία θέση στο νέο «Survivor» φαίνεται πως έχει κλειδώσει και η Πελαγία Καζολέα, η οποία το 2016 είχε συμμετάσχει στο «Deal», με τον Χρήστο Φερεντίνο. Η Πελαγία ασχολείται με τη γυμναστική, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει και μόντελινγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πήγε πολύ καλά στα αγωνίσματα και δεν έχει αποφασιστεί ακόμη οριστικά σε ποια ομάδα θα ενταχθεί, των διασήμων ή των μαχητών. Οπως ακούγεται, ο Ατζούν την έχει συμπεριλάβει στη λίστα με τους… παίκτες μπαλαντέρ, που μπορούν να ταιριάξουν παντού.

Βρισηίδα Ανδριώτου

Ιδού, κυρίες και κύριοι, το… κορμί του φετινού «Survivor». Η Βρισηίδα Ανδριώτου φαίνεται πως τα μίλησε και τα συμφώνησε με τους ιθύνοντες της Acun Medya. Έτσι θα τη δούμε -εκτός απροόπτου- να τρέχει στις εξωτικές παραλίες φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι της. Η Βρισηίδα έγινε γνωστή μέσα από το «My Style Rocks», αλλά απασχόλησε περισσότερο τη δημοσιότητα όταν τσακώθηκε με την πάλαι ποτέ κολλητή της Ιωάννα Τούνη. Πρόσφατα πήρε και τίτλο ομορφιάς σε διεθνή διαγωνισμό. Έτσι, για να της βρίσκεται…

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Από το «My Style Rocks» στο «Just the 2 of Us» κι από εκεί στο «Survivor». Τουλάχιστον αυτό λένε οι τελευταίες πληροφορίες για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία φιγουράρει ψηλά στη λίστα με τις επικρατέστερες επιλογές του Τούρκου παραγωγού της Acun Medya. Η εκρηκτική ξανθιά, που «σκοτώθηκε» με τον Τριαντάφυλλο στο talent show του Νίκου Κοκλώνη, αναμένεται να ακολουθήσει τα χνάρια του αοιδού στην Καραϊβική. Αλλωστε, ένα μοντέλο με πληθωρικά κάλλη θεωρείται πάντοτε απαραίτητη προσθήκη στο casting ενός reality επιβίωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This