Δάκρυσε στον αέρα της εκπομπής ο Γιώργος Παπαδάκης για την αδερφή του

«Μη μου ξύνετε πληγές, έχω ζήσει 56 χρόνια, με την αδερφή μου, που είχε σύνδρομο down»

Must Read

Σοκ και αποτροπιασμό προκάλεσε η υπόθεση της κακοποιητικής συμπεριφοράς εργαζομένων σε ορφανοτροφείο στην Αττική, που αποκάλυψε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και μίλησε για τις φριχτές καταγγελίες που έφτασαν στα χέρια της, οι οποίες αφορούσαν μέχρι και σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αγοριών.

Η υφυπουργός στη συνέχεια περιέγραψε μια κουβέντα που είχε με μια μητέρα ενός παιδιού με σύνδρομο down, γεγονός που έκανε τον Γιώργο Παπαδάκη να λυγίσει και να συγκινηθεί, καθώς η αδερφή του ήταν και εκείνη ένα παιδί με ειδικές ανάγκες.

«Μη μου ξύνετε πληγές, να χαρείτε, μη μου ξύνετε πληγές. Έχω ζήσει 56 χρόνια, με την αδερφή μου, που είχε σύνδρομο down. Δεν θέλω να το συζητήσουμε, σας παρακαλώ. Κάνουμε μια μικρή διακοπή και θα επανέλθουμε» είπε δακρυσμένος ο παρουσιαστής και ζήτησε διάλειμμα για διαφημίσεις.

https://vimeo.com/659674559

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This