Σασμός-spoilers: Μαθιός και Νικηφόρος θα δεχθούν δολοφονική επίθεση! Χτύπημα και στον Αστέρη μέσα στη φυλακή

Η Σεμίνα αποκαλύπτει ότι ο Πετρής σκοτώθηκε από λάθος πάνω στη συμπλοκή

Must Read

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στον «Σασμό» του Alpha στα επόμενα επεισόδια, μετά τη δολοφονία του Πετρή! Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που κυκλοφορούν, οι Σταματάκηδες θα δεχτούν δολοφονική επίθεση! Μαθιός και Νικηφόρος θα βρεθούν σε τεράστιο κίνδυνο, αφού τα ξαδέρφια της Μαρίνας από το Ηράκλειο θα ζητήσουν αίμα για τη δολοφονία του Πετρή, ενώ και ο Αστέρης θα δεχτεί χτύπημα μέσα στη φυλακή από άνθρωπο των Βρουλάκηδων.

Η Καλλιόπη και η Βασιλική προειδοποιούν τον Μαθιό ότι πρέπει να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα, αλλά εκείνος είναι κάθετος. Δεν πιστεύει πως κινδυνεύει και δεν δίνει σημασία στις απειλές. Οι Βρουλάκηδες, όμως, είναι ένα βήμα προτού στείλουν κι άλλον Σταματάκη στο χώμα… Το δολοφονικό σχέδιό τους έχει μπει σε εφαρμογή και στόχος τους είναι να μην αφήσουν κανέναν Σταματάκη ζωντανό.

Ένας ατελείωτος πόλεμος αρχίζει ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Μόνο που ο νεκρός θα είναι άλλος και η ανατροπή αυτή θα προβληματίσει αρκετά τους πρωταγωνιστές της σειράς. Το σπιτικό της Καλλιόπης γαζώνεται από πυρά! 

Μέσα σε όλα αυτά οι αστυνομικές Αρχές συνεχίζουν τις επισκέψεις τους στον τόπο όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο Πετρής και ψάχνοντας βρίσκουν ξανά πολλά γυναικεία αποτυπώματα. Σύντομα θα ανακαλύψουν πως ανήκουν στη Σεμίνα.

Η ίδια θα κληθεί να μιλήσει για τα γεγονότα, για το πώς ακριβώς χάθηκε ο μικρός Βρουλάκης και για τη μάχη που έγινε ανάμεσα σε εκείνον και στον Αστέρη, ο οποίος μετά όσα θα πει εκείνη στην Αστυνομία για τη συμπλοκή είναι ένα βήμα πιο κοντά στην αθώωση, με την αλήθεια να έρχεται επιτέλους στο φως: Δεν σκότωσε εσκεμμένα τον Πετρή, όλα έγιναν από ένα τεράστιο λάθος. Μάλιστα, θα δώσει ελαφρυντικά στον Αστέρη, επισημαίνοντας πως ο Πέτρος έβγαλε πρώτος το όπλο του.

Όπως και να έχει, όμως, η αλήθεια αυτή δεν θα μεταπείσει την Αργυρώ και τη Μαρίνα να εγκαταλείψουν την Κρήτη, αναζητώντας στα Γιάννενα παρηγοριά για το κακό που τις βρήκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This