«Σασμός»-spoiler: Σκάει νέος έρωτας για την Αργυρώ

Ο ταλαντούχος Γιώργος Χριστοδούλου θα υποδυθεί στον «Σασμό» τον άντρα που θα κλέψει την καρδιά της

Must Read

Να που ο έρωτας με έρωτα περνάει, όπως λέει και το γνωστό τραγουδάκι, ή μήπως όχι; Η χαροκαμένη Αργυρώ θα βρει παρηγοριά στη αγκαλιά άλλου άντρα, προσπαθώντας να διαγράψει από τη ζωή της τον Αστέρη που έστειλε στον άλλο κόσμο τον αδερφό της. Ένας νέος χαρακτήρας έρχεται, λοιπόν, στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός» για να φέρει την απόλυτη ανατροπή. Ένας καινούργιος έρωτας θα χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς της Αργυρώς Βρουλάκη, αλλάζοντας ολοκληρωτικά τη ζωή της. Όπως θα δούμε στη συνέχεια, η Αργυρώ και η μητέρα της Μαρίνα θα αναγκαστούν να φύγουν από την Κρήτη προσπαθώντας να βρούνε τη γαλήνη σε συγγενείς τους στην Ήπειρο, μακριά από τον τόπο που βρίσκεται θαμμένος ο αγαπημένος τους Πετρής.

Σύντομα η Αργυρώ θα γνωρίσει έναν νεαρό, ο οποίος θα φέρει τη χαρά στο μελαγχολικό της βλέμμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός που θα υποδυθεί τον άντρα που θα δώσει λίγο φως στη μαύρη ζωή της είναι ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Ο όμορφος και ταλαντούχος ηθοποιός γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει τελειώσει το Εθνικό Θέατρο. Μερικές από τις σημαντικότερες συνεργασίες του ήταν με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο στην παράσταση «7 χρόνια» και με τον Στάθη Λιβαθινό στις παραστάσεις «Ερωτόκριτος» και «Ο Ηλίθιος» στο Θέατρο Ακροπόλ.

Επίσης έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πόθοι κάτω από τις λεύκες», σε σκηνοθεσία Αντώνη Αντύπα, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού Γιώργο Παπαγεωργίου στην παράσταση «Αρίστος» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This