«Μαγειρεύει» για τη νέα σεζόν ο ΑΝΤ1! Δεν κρεμάει ακόμα τα… παπούτσια του ο Παπαδάκης

Λιάγκας και Σκορδά είναι με το στιλό στο χέρι για τα νέα συμβόλαια με το κανάλι

Must Read

O Γιώργος Παπαδάκης… δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα! Μπορεί ο ANT1 να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα σχεδόν σε όλο του το πρόγραμμα, τα οποία θα τον απασχολήσουν και την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο δεν θέλει να προσθέσει και ακόμη ένα, γι’ αυτό φροντίζει να κλείσει το κεφάλαιο που λέγεται «πρωινή ζώνη».

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει επιλυθεί το θέμα των συμβολαίων με τους οικοδεσπότες της συγκεκριμένης ζώνης του σταθμού. Όπως ακούγεται στους διαδρόμους του καναλιού, θεωρείται σίγουρο ότι παραμένουν στον σταθμό του Αμαρουσίου η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας -η ανανέωση των συμβολαίων τους είναι δεδομένη-, ενώ όλα δείχνουν ότι και ο Γιώργος Παπαδάκης δεν θα αφήσει έτσι το «Καλημέρα Ελλάδα».

Και ενώ κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο ΑΝΤ1 σκέφτηκε να αλλάξει τον Γιώργο Παπαδάκη και να τον αντικαταστήσει με κάποιο άλλο πρόσωπο και να περάσει τον δημοσιογράφο σε διευθυντική θέση, βλέπει ότι ο δημοσιογράφος έχει ακόμη να κάνει πολλές πτήσεις στον αέρα.

Ανεβασμένα ποσοστά στην τηλεθέαση παρουσιάζει και η εκπομπή «Το πρωινό» το τελευταίο διάστημα με την αλλαγή της θεματολογίας της εκπομπής. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έχουν βρει ξανά τον καλό τους εαυτό και αυτό ώθησε τους υπευθύνους του σταθμού να μην αναζητήσουν αντικαταστάτες.

Το τελευταίο σενάριο που κοιτάζουν κάποια υψηλά στελέχη στον ΑΝΤ1, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, είναι αν θα πρέπει ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να συνεχίζουν μαζί στην ίδια εκπομπή ή να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας. Αυτό το εξετάζουν ακόμη, αν και όλα θα διευθετηθούν άμεσα.

Τέλος, όσον αφορά το «Καλημέρα, Ελλάδα», διερευνάται από τον ΑΝΤ1 η διάρκεια της εκπομπής, κάτι που θα μεταφράζεται σε ξύπνημα με τα… κοκόρια, γεγονός που δεν βλέπει με καλό μάτι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This