Μετά το Πάσχα τα πρώτα… ραντεβού του Λάτσιου για τις αλλαγές που σχεδιάζει το Open στη νέα τηλεοπτική σεζόν

Όλα «ανοιχτά»

Must Read

Όλοι και όλα πάνω στο τραπέζι! Μετά το Πάσχα αρχίζουν οι συζητήσεις του προέδρου του Δ.Σ. του Open Γιάννη Λάτσιου με τις Μπέττυ Μαγγίρα, Ελένη Τσολάκη, Νικολέττα Ράλλη και Αννίτα Πάνια!

Μεγάλες αλλαγές αναμένονται ότι θα γίνουν στο Open από την επόμενη σεζόν, με τους παρουσιαστές ήδη να έχουν δρομολογήσει τα πρώτα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου και της Χρύσας Μασούρου στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, όπως φαίνεται, έχει ήδη σημάνει μια νέα αρχή. Για τη νέα χρονιά ο στόχος είναι να μπορέσουν οι εκπομπές να φέρουν διαφημιστικά έσοδα στον σταθμό και να ξεπεράσουν το 4% στην τηλεθέαση, έτσι οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικοί για τον Γιάννη Λάτσιο και τους συνεργάτες του.

Το πρώτο τρίμηνο της νέας σεζόν, το φθινόπωρο του 2022, θα κρίνει πολλά, αφού εκεί θα γίνει και ο πρώτος απολογισμός για το πρόγραμμα που τώρα σχεδιάζει ο πρόεδρος του Δ.Σ, του καναλιού. Πάντως, αυτές τις ημέρες όλο το βάρος έχει πέσει στη νέα εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, που θα αρχίσει -εκτός απροόπτου- στις 14 Μαρτίου.

Τι θα γίνει, όμως, μετά το Πάσχα; Η πρώτη που θα κάνει το ραντεβού της με τον Γιάννη Λάτσιο είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, με τους δυο τους να μιλούν για διορθωτικές κινήσεις και τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Από την άλλη, η Ελένη Τσολάκη, η οποία έχει τη διάθεση να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν τη συνεργασία της με το κανάλι, πρέπει να κάνει ένα γενικότερο λίφτινγκ στην εκπομπή του Σαββατοκύριακου αν θέλει να χτυπήσει με αξιώσεις τον ανταγωνισμό. Και οι δύο παρουσιάστριες, αν δεν αποδείξουν ότι μπορούν να κάνουν μια νέα εκκίνηση στην πρωινή ψυχαγωγία, θα δοκιμαστούν σε άλλες παραγωγές στο κανάλι.

Στον ψυχαγωγικό τομέα, ωστόσο, το «πράσινο φως» έχουν πάρει η εκπομπή του Γιώργου Θεοφάνους «Ένα τραγούδι ακόμα», το «After dark» του Θέμη Γεωργαντά και η εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Ανοιχτά», με τις φήμες να θέλουν την παρουσιάστρια να συζητά και για ακόμη ένα concept στο Open, συγκεκριμένα για ένα τηλεπαιχνίδι!

Τέλος, οι συζητήσεις με τη Νικολέττα Ράλλη, που κρατά τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, θα αρχίσει τον Μάιο και εκεί θα δούμε πού θα κάτσει η μπίλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This