Έτσι αποχαιρέτισε η Νικολούλη τον Κοντομηνά από τον «αέρα» της εκπομπής της

«Ειλικρινά θα θυμάμαι για πάντα την πατρική φιγούρα του, καλό ταξίδι»

Must Read

Η Αγγελική Νικολούλη θέλησε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο τον Δημήτρη Κοντομηνά που «έφυγε» από τη ζωή και το έκανε στην έναρξη της εκπομπής της.

Έτσι από το «Φως στο Τούνελ» η γνωστή παρουσιάστρια, που για χρόνια ήταν στον Alpha, αποχαιρέτησε τον πρώην πρόεδρο του καναλιού λέγοντας:

«Καλησπέρα! Θέλω φίλοι μου να μου επιτρέψετε τώρα στην αρχή της εκπομπής να πω το “Καλοτάξιδος” στον πρώην πρόεδρο του Alpha που “έφυγε” από κοντά μας μετά από σκληρή μάχη που έδωσε, στον Δημήτρη Κοντομηνά. Στον άνθρωπο που στη μεγάλη κρίση του Alter, άνοιξε τις πόρτες του Alpha για το Τούνελ παρ’ όλο που η περίοδος τότε ήταν δύσκολη και στάθηκε κοντά μας και μας στήριξε, κι όχι μόνο σε εμάς. Ειλικρινά θα θυμάμαι για πάντα την πατρική φιγούρα του, καλό ταξίδι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This