Τι τρέχει με την Ιωάννα Μαλέσκου;

Τον Μάιο η απόφαση του Σκάι για την τύχη της παρουσιάστρια του «Love it», που για δύο μήνες ήταν στον «πάγο»!

Must Read

Η Μαλέσκου επιστρέφει σήμερα στη συχνότητα του Σκάι, αλλά αυτό δεν λέει και κάτι, μια και οι ψυχαγωγικές εκπομπές του καναλιού βρίσκονται σχεδόν από την έναρξη της τρέχουσας σεζόν στο μάτι του κυκλώνα! Η απόφαση των υπευθύνων να ρίξουν μεγαλύτερο βάρος στην ενημέρωση, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία, φούντωσε ξανά τα σενάρια για το μέλλον συγκεκριμένων παρουσιαστών!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αποφάσεις τόσο για την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα και το μέλλον τους στον σταθμό του Φαλήρου θα ληφθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Να σημειώσουμε πως Γρηγόρης Γκουντάρας και Νάταλι Κάκκαβα έχουν συμβόλαιο για 1+1 έτος και όλα τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι πιθανά, από το να μείνουν ή να αλλάξουν ζώνη έως το να μην ανανεώσουν, καθώς η κατάσταση είναι ιδιαίτερα ρευστή. Και ενώ για δεύτερη εβδομάδα το «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου βρίσκεται στον «πάγο» λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία, η ψυχαγωγική εκπομπή επανέρχεται, παρά τις ανησυχίες της ξανθομαλλούσας παρουσιάστριας, η οποία συχνά πυκνά αναρωτιόταν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αν έχει λείψει στο τηλεοπτικό της κοινό, αφού στη θέση της έβλεπαν τους «Αταίριαστους» Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα!

Αυτό, όμως, όπως φαίνεται, θα αλλάξει από σήμερα, καθώς η Ιωάννα ανακοίνωσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την επιστροφή της. Ετσι, για να σταματήσει και το αυτοτρολάρισμα στα social media τόσο από την ίδια όσο και από τους συνεργάτες της καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας τους για το πότε θα κάνουν εκπομπή. Βασικά στελέχη του σταθμού, ωστόσο, θεωρούν ότι η συνεργασία της Μαλέσκου με το κανάλι του Φαλήρου μετρά αντίστροφα τουλάχιστον στην πρωινή καθημερινή ζώνη. Οσο για το «μετά», οι πληροφορίες θέλουν την Ιωάννα να μετακομίζει στο Σαββατοκύριακο, αν και εφόσον σκάσει η καραμπόλα του ζεύγους Γκουντάρα – Κάκκαβα. Ιδωμεν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This