Ο ΑΝΤ1 θέλει να επιστρέψει η Μακρυπούλια και στα σίριαλ

Must Read

Από το 2016 έχουμε να δούμε τη Ζέτα Mακρυπούλια σε σειρά και συγκεκριμένα στην κωμωδία «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» που έπαιζε στον ΑΝΤ1. Η ηθοποιός-παρουσιάστρια είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού του Αμαρουσίου αυτήν την περίοδο και προσπαθούν με κάθε ευκαιρία να της δώσουν ακόμα έναν ρόλο.

Δεν είναι τυχαίο που η σαρωτική της πορεία έκανε τον κολλητό της φίλο Νίκο Μουτσινά να αλλάξει ώρα μετάδοσης στην εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» στον Σκάι και να την πάει από τις 3 στις 4 το μεσημέρι, για να σωθεί από τον ανταγωνισμό. Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, όπως έχει γίνει γνωστό, αποφάσισε να επενδύσει τη νέα τηλεοπτική σεζόν περισσότερο στη μυθοπλασία με τέσσερις νέες σειρές, δύο δραματικές και δύο κωμικές, αφήνοντας στην άκρη τα reality, τα οποία δεν πήγαν καθόλου καλά φέτος.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε η ιδέα να επιστρέψει η ηθοποιός και πάλι στη μυθοπλασία. Οι ιθύνοντες του σταθμού ιδανικά θα προτιμούσαν η Ζέτα να αναλάβει έναν κωμικό ρόλο, αφού οι τηλεθεατές ακόμη τη θυμούνται ως «Αμαλία» στη σειρά «Παρά πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη.

Στο κανάλι υπήρχαν φωνές που θα την ήθελαν και σε τριπλό ρόλο, εκτός από σίριαλ και Ρουκ Ζουκ, παρουσιάζοντας ένα λαμπερό βραδινό σόου. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως μπαίνει σε δεύτερη μοίρα για δύο κυρίως λόγους: από τη μία μεριά, ο ΑΝΤ1 θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ που θα παίξει στο πρώτο μισό της σεζόν και, από την άλλη, λόγω μπάτζετ. Τα φιλόδοξα σόου… κοστίζουν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βλαντιμίρ Πούτιν: Απόλυτος κυρίαρχος με ποσοστά… δικτάτορα!

Η Δύση τις ονόμασε εκλογές-παρωδία, όπου ένας «αδύναμος, ανασφαλής Πούτιν» επιθυμεί τα τεράστια ποσοστά αποδοχής, αλλά κυνικά φροντίζει να...

More Articles Like This