Λιάγκας – Αρναούτογλου «ξεκατινιάστηκαν» για τα μάτια του… Λιανού!

Must Read

Ξεκίνησε ως κόντρα «μεγατόνων», αλλά… ξεθύμανε νωρίς! Από τη μία πλευρά είναι ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας και από την άλλη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιανός.

Αφορμή; Η παρουσίαση του «The Voice», το παρασκήνιο για το ποιος θα αναλάβει τελικά το talent show, τα σχόλια που έκανε στον αέρα ο ένας Γιώργος για τον άλλον Γιώργο και το ξέσπασμα του Γρηγόρη.

Η αρχή έγινε όταν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Παπανώτας, μέσα από την εκπομπή τους στον ΣΚΑΪ, δεν μίλησαν και με τα πιο… θερμά λόγια για τις ικανότητες του Λιανού στην παρουσίαση.

Η απάντηση ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή των Αρναούτογλου – Λιανού, με τον Γρηγόρη να ξεσπά εναντίον του Λιάγκα.

Κι ενώ ο Γιώργος Λιανός είπε αυτά που ήθελε να πει με χιουμοριστικό τρόπο, ο Γρηγόρης φαίνεται ότι πήρε πιο σοβαρά το θέμα και, μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Για τέτοια ζεις Λιάγκα! Να δημιουργείς εντάσεις, να δημιουργείς πάθη, να δημιουργείς εκνευρισμό, μίση και ίντριγκα. Δεν χόρτασες; Δύο χρόνια ήσουν εκτός, τώρα τα πήρες όλα. Άσε και κανέναν άλλον να φάει ψωμάκι. Ξέρω ότι τρελαίνεστε για τέτοια. Παπανώτα ζεις για να κοντράρεσαι, για να έχεις ψωμί να μιλάς. Την επόμενη φορά δεν θα είμαστε καταγκελτικοί. Αν ξαναπειράξετε τον Λιανό, να είσαστε έτοιμοι να βγουν στη φόρα πράγματα που δεν είστε έτοιμοι να τα ακούσετε», είπε με νόημα ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής.

Η απάντηση των Λιάγκα – Παπανώτα ήρθε και πάλι από τον αέρα της εκπομπής τους.
«Είναι τραγικό αυτό που λέει, μετά από τόσα χρόνια στην τηλεόρασης. Αυτό είναι θράσος. Ποια άπλυτα μου θα βγάλει; Αυτός προκαλεί τις κόντρες για να διαφημίσει την εκπομπή του», είπε αρχικά ο Παπανώτας, ενώ ο Λιάγκας προσπάθησε να «σκεπάσει» το όλο θέμα, διαβάζοντας στον αέρα ένα μήνυμα που του έστειλε ο Αρναούτογλου, στο οποίο του έγραφε ότι έκανε πλάκα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This