Οpen κινήσεις για ανανέωση

Ποιες αλλαγές εξετάζονται τόσο στην ενημέρωση όσο και στην ψυχαγωγία για τη νέα σεζόν στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Must Read

Αέρας ανανέωσης στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη! Στο Οpen μελετούν, λοιπόν, όπως ακούγεται έντονα τα τελευταία 24ωρα, τις κινήσεις τόσο στον τομέα της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας εν όψει της νέας σεζόν.

Όπως λέγεται στους διαδρόμους του σταθμού, η μετεγγραφή της Πόπης Τσαπανίδου ήταν ικανοποιητική, αλλά οι ιθύνοντες στον τομέα της ενημέρωσης εξετάζουν μήπως γίνουν αλλαγές ως προς τη μορφή του δελτίου από τον Σεπτέμβριο, καθώς και στην ώρα μετάδοσής του. Στο τραπέζι υπάρχει η σκέψη να βρίσκονται και σχολιαστές εν όψει των πολιτικών εξελίξεων και των εκλογών το καλοκαίρι του 2023.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να δοθεί στη Φαίη Μαυραγάνη, η οποία σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης τα Σαββατοκύριακα, μεγαλύτερο μπάτζετ για ζωντανές συνδέσεις. Όλα αυτά βέβαια, αν παραμείνει στο κανάλι και δεν μετακομίσει σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό. Στην καθημερινή πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού παραμένουν ως έχουν ο Ακης Παυλόπουλος και η Ευλαμπία Ρέβη.

Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, της οποίας το συμβόλαιο μόλις ξεκίνησε, θα συνεχιστεί, ενδεχομένως όμως σε άλλη ώρα μετάδοσης. Αλλαγές θα γίνουν και στο πάνελ, και πίσω, και μπροστά από τις κάμερες σε συντελεστές της παραγωγής.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, την οποία κάποιοι ήθελαν να μη συνεχίζει την επόμενη σεζόν, παίζει δυνατά και για του χρόνου, έχοντας μάλιστα το ελεύθερο στις επιλογές της θεματολογίας και των προσώπων. Από την άλλη, η Ελένη Τσολάκη με αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν τα πρωινά του Σαββατοκύριακου να ψυχαγωγεί το τηλεοπτικό κοινό, αφού έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον σταθμό.

Με ορφανή τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, μετά το αιφνίδιο τέλος της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη, ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή της Αννίτας Πάνια, η οποία και έσοδα θα φέρει στον σταθμό, και καλύτερα νούμερα θα κάνει. Η Αννίτα Πάνια είναι η μοναδική, ίσως, που θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και να ξαναμαζέψει τα «τηλεθεατόπουλά» της.

Eν τω μεταξύ ο Γιάννης Λάτσιος και η ομάδα προγράμματος του Open είναι στις Κάννες και συνεχίζουν τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Στόχος της διοίκησης είναι το κανάλι να ενισχυθεί με πρόγραμμα, ελληνικό και ξένο.

Μετά το τηλεπαζάρι των Καννών και τις αγορές σε σειρές μυθοπλασίας θα γίνει μια μεγάλη έκτακτη σύσκεψη στο Open όπου όλα θα τεθούν στο τραπέζι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This