ΣΚΑΪ κατά πολιτών για την αύξηση στον κατώτατο μισθό: «Μη μιζεριάζουμε, τα 50 ευρώ δεν είναι λίγα»!

Τα κοντέρ του θράσους έχουν σπάσει στο κανάλι του Φαλήρου

Must Read

Καλά που δεν άκουσε «τις σειρήνες του λαϊκισμού» ο Κυριάκος Μητσοτάκης και δεν ανακοίνωσε μεγαλύτερη αύξηση στον κατώτατο μισθό από τα… 50 ευρώ μεικτά το μήνα, σχολίαζαν στο στούντιο του ΣΚΑΪ οι συμμετέχοντες, προσπαθώντας να πείσουν ότι οι πρωθυπουργικές εξαγγελίες είναι «σωτήριες».

Στρέφοντας μάλιστα τα βέλη του στους πολίτες που διαμαρτύρονται γιατί δεν αντέχουν το τσουνάμι ακρίβειας παντού και βλέπουν σαν κοροϊδία τα όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Βασίλης Χιώτης είπε:

«Να μη μιζεριάζουμε μέρα που είναι, τα 50 ευρώ δεν είναι λίγα, τα 600 ευρώ το χρόνο αν τα αθροίσεις πάλι είναι πολλά»!

Η έτερη του πάνελ με τον κ.Χιώτη, σιγόνταρε παρουσιάζοντας τη δική της (σ.σ. μέσω Μαξίμου μάλλον) πραγματικότητα:

«Δεν είναι λίγο, είναι κοντά στο 10% η αύξηση από την αρχή του έτους. Και 50 ευρώ δεν είναι εύκολο να το σηκώσουν οι επιχειρήσεις οι οποίες επωμίζονται μεγάλα βάρη από το ράλι των τιμών της ενέργειας. Έχουν στηριχθεί, αλλά ζορίζονται και αυτές. Επομένως είναι μια αύξηση ισορροπημένη θα μπορούσα να πω που δεν ακούει τις σειρήνες του λαϊκισμού να πάμε παραπάνω και όποιοι αντέξουν».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This