Λιάγκας σε Σκορδά: «Θα πας στις γυναικείες φυλακές να κάνεις παρέα στην Ρούλα»

«Καρφιά» από τον παρουσιαστή που έλαβε εξώδικο από την Ρούλα, την αδερφή της και τη μάνα της

Must Read

Με καυστική διάθεση σχολίασε τις δηλώσεις του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου ο Γιώργος Λιάγκας, μετά του εξώδικο που έστειλε στον ίδιο και την συμπαρουσιάστριά του Φαίη Σκορδά.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, οι παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό» έκαναν αναφορά στο εξώδικο που τους έστειλαν, η Ρούλα, η αδερφή της Δήμητρα και η μητέρα τους Ελένη Λεγάτου με αφορμή της μαρτυρίες ανθρώπων που φιλοξένησαν στην εκπομπή τους. Μάλιστα σε απάντησή του ο Λιάγκας επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα αποκαλύψει τα ονόματα των μαρτύρων, παρά μόνο αν του ζητηθεί από την δικαιοσύνη. 

Μάλιστα, ο δικηγόρος κ. Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η οικογένεια Πισπιρίγκου δεν επιδιώκει αστική αποζημίωση, αλλά θα επιδιώξει να προβάλει αίτημα ποινικού χαρακτήρα: «Αναμένουμε απαντήσεις ούτως ώστε να ζητήσουμε νομική προστασία, η οποία δεν θα είναι στον άξονα επιδίωξης αστικής αποζημίωσης, δεν θα προβάλει κανένα οικονομικής φύσεως αίτημα η κ. Πισπιρίγκου. Όμως θα προβάλει αίτημα ποινικού πειθαρχικού χαρακτήρα για να μπορέσει να προστατεύσει αυτό το οποίο συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε βάρος της» ανέφερε.

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας με κυνικό ύφος απευθύνθηκε στη Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας ότι αυτό που θέλουν οι τρεις γυναίκες είναι να την στείλουν στη φυλακή παρέα με την Ρούλα…

«Η κ. Πισπιρίγκου προφανώς σε θέλει συντροφιά, θέλει να της κάνει παρέα, επειδή είπες για τη φυλακή, διότι ξεκαθάρισε ο κ. Όθωνας Παπαδόπουλος ότι δεν θέλουν να μας πάρουν λεφτά αλλά μάλλον θέλει η κ. Ρούλα παρέα. Εγώ δεν μπορώ να πάω στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού, θα πάω στις αντρικές. Εσύ θα πας στις γυναικείες και θα κάνεις παρέα στην κ. Ρούλα Πισπιρίγκου» σχολίασε ο Λιάγκας και στη συνέχεια αναρωτήθηκε οργισμένος πώς είναι δυνατόν η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί της, να κατηγορεί τους δημοσιογράφους επειδή δεν βγάζουν στη φόρα τους μάρτυρες: «Κατηγορείται από τη Δικαιοσύνη ότι έχει σκοτώσει το ένα παιδί και να κατηγορεί εμάς επειδή δεν δίνουμε τα ονόματα; Ποιος απειλεί με μηνύσεις ποιον;» είπε ο Λιάγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=A_UNt0Yg8_Q

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This