«Ξόρκια» στον ΑΝΤ1! Η νέα σειρά «Μάγισσες», με… άρωμα από «Αγριες μέλισσες», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου

Must Read

Μια τηλεοπτική «Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν, αντί για το πολυαναμενόμενο «Ντέρτι»!

Όπως είναι γνωστό εδώ κι περίπου έναν χρόνο, οι δημιουργοί των «Αγριων μελισσών» Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης έχουν γράψει το σενάριο για ένα σίριαλ που η δράση του εξελίσσεται στα μπουζούκια της δεκαετίας του ’90. Μάλιστα, το εν λόγω σίριαλ, με τίτλο «Ντέρτι», επρόκειτο αρχικά να βγει στον αέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο, αφού τότε δεν είχε αποφασιστεί ακόμη να συνεχιστούν με τρίτο κύκλο οι «Άγριες μέλισσες».

Όταν αυτό συνέβη, οι δημιουργοί κατέληξαν στην απόφαση να το προγραμματίσουν για τον Ιανουάριο του 2023, αφού ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 από τον ερχόμενο Νοέμβριο έως και τον Δεκέμβριο. Όμως η αιφνιδιαστική κίνηση του Alpha να προγραμματίσει για το φθινόπωρο ένα αντίστοιχο σίριαλ, το «Αυτή η νύχτα μένει», που βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου και της οποίας η ιστορία εξελίσσεται επίσης στο night life των 90s, έβαλε… φρένο στα σχέδια των δημιουργών και ιθυνόντων του ΑΝΤ1.

Έτσι, λοιπόν, οι σεναριογράφοι των «Άγριων μελισσών» μαζί με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο κατέληξαν στην απόφαση να βάλουν στο… συρτάρι το «Ντέρτι» τους, για μια δυο σεζόν, και να υλοποιήσουν ένα εντελώς διαφορετικό τηλεοπτικό πρότζεκτ, το οποίο είχαν στο μυαλό τους για μετά το συγκεκριμένο σίριαλ. Έκριναν, δηλαδή, πως πρέπει να κάνουν… τράμπα. Η «Μάγισσα», όπως θα λέγεται η σειρά, είναι ένα αστυνομικό θρίλερ εποχής, που θα διαδραματίζεται το 1818, λίγο πριν από την Επανάσταση δηλαδή, και θα μεταφέρει νοερά τους τηλεθεατές σε πύργους και κάστρα. Μιλάμε, δηλαδή, για μια φιλόδοξη υπερπαραγωγή, που αναμένεται στελεχωθεί υποκριτικά με σπουδαίους πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This