«Mamma mia»… again! Η θρυλική ταινία ξανά στο σανίδι με Κοντογιώργη και Λιάντου

Κοντογιώργη και Λιάντου στους ρόλους της μάνας και της κόρης

Must Read

Η παράσταση του καλοκαιριού είναι γεγονός, με τη σκηνοθέτιδα των μιούζικαλ και των μεγάλων επιτυχιών «Matilda», «Οικογένεια Ανταμς», «Jesus Christ Superstar» Θέμις Μαρσέλλου να φέρνει ξανά το καλοκαίρι στο σανίδι το θρυλικό «Μamma Mia», με έναν λαμπρό θίασο ηθοποιών, χορευτών αλλά και μουσικών. Η παράσταση, που σημείωσε τεράστια επιτυχία πριν από λίγα χρόνια (συγκεκριμένα το 2016) στο
θέατρο Ακροπόλ, με τη Δέσποινα Βανδή στον πρωταγωνιστικό ρόλο, έρχεται ξανά αυτό το καλοκαίρι να χαρίσει στο θεατρόφιλο κοινό μαγικές στιγμές, σε συνδυασμό με τις υπέροχες μελωδίες των Abba.

Το πρωταγωνιστικό ρόλο της Donna, τον οποίον στη θρυλική ταινία ενσάρκωνε η αξεπέραστη Meryl Streep, θα υποδυθεί η Νάντια Κοντογιώργη (η οποία μπορεί να μην το πολυείχε με την παρουσίαση στη κρατική τηλεόραση, αλλά στην υποκριτική σκίζει)! Το ντεμπούτο της θεατρικά θα κάνει και η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία φέτος μας συστήθηκε μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μυρτάλης Βρεττάκου στη σειρά «Η γη της ελιάς». Συγκεκριμένα θα τη δούμε στον ρόλο της Sophie, της μοναχοκόρης της Donna. Τις κολλητές φίλες της Donna, την Tanya και τη Rosie, θα υποδυθούν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αντίστοιχα, ενώ τους ρόλους του Sam, του Harry και του Bill θα υποδυθούν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Ιβάν Σβιτάιλο και ο Γιώργος Χρανιώτης.

Η θρυλική παράσταση θα φιλοξενηθεί το φετινό καλοκαίρι στη σκηνή Garden by Christmas Theater στο Γαλάτσι, με τις πρόβες να έχουν ήδη ξεκινήσει πυρετωδώς, καθώς πρόκειται για ένα υπερθέαμα που συνδυάζει πρόζα, χορό και τραγούδι ταυτόχρονα. Μάλιστα, το σκηνικό της παράστασης θα θυμίζει τη Σκόπελο, όπου πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα της ταινίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This