Η κόρη της πολιτικού το διαζύγιο και η ξανθιά παρουσιάστρια που έγινε «μήλο της έριδος»

Must Read

Βόμβα μεγατόνων έχει πέσει στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας με τον πολύκροτο χωρισμό κόρης διάσημης πολιτικού με άνθρωπο τον media. Μάλιστα, αν και οι συγγενείς της γοητευτικής κοπέλας, με την έντονη κοινωνική ζωή και τους επώνυμους φίλους, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τους τίτλους τέλους του έγγαμου βίου μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί το σωστό timing και να εκδοθεί το διαζύγιο, εντούτοις ο γαμπρός τους δεν κρατιέται…

Και αυτό διότι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», έχει ήδη συνάψει δεσμό με γοητευτική ξανθιά παρουσιάστρια, την οποία μάλιστα συνόδεψε και πριν από μερικές ημέρες σε κοινωνική εκδήλωση, σπάζοντας τη ρητή εντολή της ισχυρής πεθεράς να μη δώσει καμία αφορμή για κουτσομπολιά που θα πλήξουν το πολιτικό τζάκι…

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», ο χωρισμός του ζευγαριού δεν επήλθε και με τόσο πολιτισμένο τρόπο, καθώς ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν η θυγατέρα της πολιτικού είχε πετάξει τον άνδρα της με τις κλοτσιές από το σπίτι, καθώς εκείνος δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητά τους, μιας και η εξάρτησή του έκανε το σπιτικό του άνω κάτω.

Η «Espresso» τον Ιούνιο 2017 είχε φέρει με πρωτοσέλιδό της στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα επεισόδιο της ολέθριας σχέσης, την οποία από την πρώτη στιγμή η ισχυρή οικογένεια δεν έβλεπε με καλό μάτι. «Τον έδιωξε με τις κλοτσιές» ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος του δημοσιεύματος της 26ης Ιουνίου του 2017. Τότε ο μεσήλικας σώγαμπρος είχε αναγκαστεί να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι, στα βόρεια προάστια, όπως άλλωστε και τώρα, που ο χωρισμός είναι οριστικός.

Με μία, όμως, διαφορά… Τώρα δεν παρακαλά γονυπετής να τον δεχτεί ο «έρωτας της ζωής» του πίσω, μια και έχει ήδη βρει άλλη αγκαλιά. Ο λόγος για φιλόδοξη ξανθιά παρουσιάστρια, που βρίσκεται επίσης σε διάσταση, με την οποία ο άνθρωπος των media διατηρούσε μέχρι πρόσφατα πολύχρονη φιλία.

Φαίνεται, όμως, πως ο κοινός πόνος του χωρισμού τούς ένωσε και έτσι μέσα από τη φιλία ξεπήδησε ένα φλογερό ειδύλλιο.

Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια έσκασαν μάλιστα μύτη σε κοινωνική εκδήλωση, αφήνοντας όλους τους καλεσμένους σύξυλους. «Μα αυτός δεν είναι παντρεμένος με την…» αναρωτιόνταν οι περισσότεροι, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν λόγο ακόμη και για «κέρατο».

Η απάντηση, όμως, ήρθε λίγες ώρες αργότερα από τα χείλη της ξανθιάς παρουσιάστριας, η οποία, όταν ρωτήθηκε από παρευρισκόμενο για τον συνοδό της, του είπε: «Όχι, αγάπη μου είναι ο πρώην της κυρίας… και πλέον νυν δικός μου», αφήνοντάς τον άναυδο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο άνθρωπος των media είχαν εμφανιστεί μαζί και πριν από μερικούς μήνες σε πολιτική εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας. Τότε, όμως, φρόντισαν να μπουν ξεχωριστά, με μία διαφορά τουλάχιστον δέκα λεπτών.

Πλέον, όμως, όπως φαίνεται, ο ασυγκράτητος γαμπρός αποφάσισε να σταματήσει το κρυφτό και να γράψει στα παλιά του τα παπούτσια τόσο τις εντολές της πολιτικής οικογένειας όσο και τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

ΠΗΓΗ Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This