Φινάλε με φόνους… «Καυτά» spoilers για το τέλος στις «Άγριες μέλισσσες» και του πρώτου κύκλου του «Σασμού»

Must Read

Πριν από το φινάλε των «Άγριων μελισσών» στον ΑΝΤ1 και του πρώτου κύκλου της σειράς «Σασμός» στον Alpha οι σεναριογράφοι βάζουν στην πένα τους φωτιά και σαρώνουν τις ζωές των αγαπημένων μας ηρώων, καθώς άλλοι πεθαίνουν τραγικά και άλλοι οδηγούνται στη φυλακή.

Τα spoilers για τις «Αγριες μέλισσσες» είναι «καυτά»! Ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) πεθαίνει ηρωικά σώζοντας τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου) από τα πυρά του Ακύλα (Αιμίλιος Χειλάκης). Ο σατανικός Μεγαρίτης, έχοντας αποδράσει από τη φυλακή, θα κυνηγήσει την Ελένη, για να τη σκοτώσει. Εκείνη βρίσκεται στα χωράφια και την πιάνουν πόνοι της γέννας. Ο Δούκας, ο οποίος περνά από εκεί τυχαία, θα βοηθήσει τη Σταμίρη να γεννήσει, κρατώντας εκείνος πρώτος το μωρό της. Σε μια από τις πιο συγκλονιστικές στιγμές της σειράς με τον σκληρό Σεβαστό να λυγίζει, θα εμφανιστεί ο Ακύλας με τον πρώην πεθερό της Σταμίρενας να προσπαθεί να την προστατεύσει, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από το όπλο του Μεγαρίτη που τρέπεται σε φυγή.

Ο Μελέτης, όμως, όταν ακούσει ότι πέθανε ο Δούκας, ο άνθρωπος που αγάπησε στη ζωή του άνευ όρων, αποφασίζει να τελειώσει τον Ακύλα μια και καλή. Τον βρίσκει, του ορμά και τον πετσοκόβει! Ύστερα από αυτό το φρικτό φονικό, συλλαμβάνεται και τίποτα δεν είναι το ίδιο.

Ο κακός χαμός, όμως, δεν γίνεται μόνο στο Διαφάνι αλλά και στην Κρήτη, μια και τα spoilers για τον «Σασμό» είναι καταιγιστικά! Ο γάμος του Μαθιού (Δημήτρης Λάλος) μετατρέπεται σε τραγωδία, καθώς συλλαμβάνεται από την Αστυνομία!

Ο θάνατος, ο οποίος πρόκειται να επηρεάσει όλους τους ήρωες και να φέρει ένα ντόμινο εξελίξεων, είναι εκείνος του Αγγελου (Θανάσης Πατριαρχέας). Ο γιατρός θα βρεθεί νεκρός και κανείς δεν θα ξέρει ποιος και γιατί τον έχει σκοτώσει. Άλλωστε, ο ίδιος έχει αρκετούς ανοιχτούς λογαριασμούς. Γιατί μπορεί να πήγε στην Κρήτη για να βρει την οικογένειά του, ωστόσο με τις κινήσεις του δημιούργησε και πολλούς εχθρούς, όπως η Καλλιόπη (Μαρία Τζομπανάκη) και ο Μαθιός.

Την ίδια ώρα, η Βασιλική (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) και ο μεγάλος γιος της Τζομπανάκη ετοιμάζονται για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Ωστόσο, τίποτα δεν πάει όπως το είχαν φανταστεί. Ο γαμπρός μετά τον θάνατο του Αγγελου, μπαίνει στο στόχαστρο της Αστυνομίας σαν ο νούμερο ένα ύποπτος, μιας και τα δύο ξαδέλφια αρκετές φορές είχαν ανταλλάξει απειλές και σκληρές κουβέντες για τα χωράφια. Έτσι την ημέρα του γάμου συλλαμβάνεται! Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This