«Χώρισε» η Φαίη Σκορδά

Οριστικό τέλος στον τηλεοπτικό «γάμο » της με τον ΑΝΤ1! Η Φαίη πάει (;) στο Star

Must Read

Ποιος θα το περίμενε! Οριστικά εκτός ΑΝΤ1 από τις 8 Ιουλίου η Φαίη Σκορδά, αφήνοντας «άδεια» τη θέση της στην πρωινή ζώνη του καναλιού.

Στον ΑΝΤ1, όπως φαίνεται, αιφνιδιάστηκαν από την τροπή που πήραν τα ραντεβού με την παρουσιάστρια. Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η Σκορδά δεν έβαλε ούτε στιγμή νερό στο κρασί της και ήταν ανυποχώρητη σε όσα ζήτησε, με αποτέλεσμα να επέλθει ένα από τα πιο ηχηρά διαζύγια στην εγχώρια τηλεόραση, με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τα ηνία στη νέα εκπομπή, η οποία θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του, με το μεγαλύτερο μέρος της σκαλέτας να αφορά την επικαιρότητα.

Η ίδια όμως, παρά τον «χωρισμό» της από το κανάλι του Αμαρουσίου ύστερα από εννέα χρόνια και έχοντας αποκτήσει το δικό της κοινό, ετοιμάζεται για άλλες τηλεοπτικές πολιτείες, με το… κόκκινο χαλί να της έχει ήδη στρωθεί από το Star.

Δελεαστική πρόταση

Η παρουσιάστρια, όπως έχει γράψει η «Espresso», έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κάτω Κηφισιάς, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο ελκυστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων: της Ζήνας Κουτσελίνη -η γυναίκα που έφερε στην Αθήνα τη Φαίη από τα κανάλια της Θεσσαλονίκης- και του Σάββα Βέλα, από την εταιρία παραγωγής Green Pixel, ο οποίος ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια!

Οπως μαθαίνουμε, το Star δίνει τη δυνατότητα στη Σκορδά να «χτίσει» η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε το προηγούμενο διάστημα, όπως η μαγείρισσα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η αστρολόγος Αση Μπήλιου.

Οσον αφορά την ώρα μετάδοσης της νέας εκπομπής της, φαίνεται να «κλειδώνει» κατά πάσα πιθανότητα στη ζώνη 09.00-12.00. Στόχος; Μια χορταστική εκπομπή που θα δίνει και καλό lead in στη Ζήνα Κουτσελίνη. Εκτός κι αν γίνει η μεγάλη ανατροπή από τον Σκάι, που της έχει κάνει τη δική του πρόταση, αλλά δεν αφορά, όπως ακούγεται, την πρωινή ζώνη. Στοιχείο που «αδυνατίζει» αρκετά την πρόταση, μια και εκείνη έχει συνηθίσει να ξυπνά… πρωί!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This