Ρεσιτάλ ευφυίας από τον Μανώλη Καψή: Βλέπει εμπλοκή Παυλόπουλου – Καραμανλή στην «σκευωρία»!

Σατανικός τρόπος για να διαλύσει την Ν.Δ. του Μητσοτάκη!

Must Read

Δεν έχουν άδικο εντέλει όσοι θεωρούν τον Μανώλη Καψή ως τον πιο ευφυή δημοσιογράφο που έχει περπατήσει στην γη του Σωκράτη και του Αριστοτέλη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η υψηλής ευφυίας ανάλυση που εκπόνησε αναφορικά με την απόφαση του ανώτατου δικαστικού συμβουλίου που κατέρριψε το κατηγορητήριο για την «σκευωρία Novartis».

Με την ενδελεχή και τεκμηριωμένη αυτή ανάλυση του, ο Μανώλης Καψής έδωσε και την εξήγηση για τον όρο «Intelligence» που χρησιμοποιείται από την ισχυρότερη μυστική υπηρεσία στον σύγχρονο κόσμο, την CIA (Central Intelligence Agency). Αν και μετά από αυτή την ιστορική παρέμβαση του κ. Καψή, εάν η CIA είχε τσίπα, θα αφαιρούσε άμεσα τον συγκεκριμένο όρο από το ακρωνύμιο της.

Την ώρα λοιπόν που ακόμα και ο λαλίστατος Αντώνης Σαμαράς παραμένει κρυμμένος, ενώ ο Άδωνις ζητά συγνώμη από τους μέχρι πρότινος σκευωρούς, ο έμπειρος και οξύνους Μανώλης Καψής παρεμβαίνει με άρθρο του στο Capital και αποκαλύπτει ότι η απόφαση του Ανώτατου δικαστικού συμβουλίου, συνιστά «δικαστικό σκάνδαλο», το οποίο μάλιστα ενδέχεται να είναι απόρροια της «σκοτεινής δράσης» του Προκόπη Παυλόπουλου και του Κώστα Καραμανλή!

Θα αναρωτηθείτε βεβαίως, γιατί ένας τέτοιος ισχυρισμός συνιστά «ρεσιτάλ ευφυίας». Θα μπορούσε κάποιος με την ίδια ευκολία να ισχυριστεί ότι η συγκεκριμένη δικαστική απόφαση είναι απόρροια πιέσεων της εγγονής του Ταράς Μπουλμπα, επειδή ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος της θυμίζει τον παππού της.

Λάθος.

Για την ακρίβεια τον συγκεκριμένο ισχυρισμό που παραθέτει ο Μανώλης Καψής δεν θα μπορούσε να το φανταστεί ούτε ο ευφυέστερος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, μετά από διαλογισμό δεκαετίας σε απομονωμένο μοναστήρι στην αρχαία πόλη του Chongqing στον Κίτρινο Ποταμό.

Την ώρα που ακόμα και μέσα που ελέγχονται από το Μαξίμου και μέχρι πρότινος εξύβριζαν τον Κώστα Καραμανλή ζητώντας του να αποσυρθεί από την πολιτική σήμερα τον εκλιπαρούν να είναι πάλι υποψήφιος για να μην καταρρεύσει η ΝΔ στη βόρεια Ελλάδα, έρχεται ως πνευματικός οδοστρωτήρας ο Μανώλης Καψής και φωτογραφίζει τον πρώην πρωθυπουργό ως «δόλιο πολέμιο» του Κυριάκου, του Σαμαρά, του Άδωνι!

Με απλά λόγια, σύμφωνα με τον Μανώλη Καψή, οι αλαλαγμοί του Κώστα Βαξεβάνη που θα καταθέσει αγωγές μέχρι και στα σκαμπό του Μαξίμου, οφείλονται στην «σκοτεινή δράση» του Κώστα Καραμανλή…

Αυτό λοιπόν που δεν θα τολμούσε να το ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας ούτε από τον άγιο Βασίλη, έρχεται ο δαιμόνιος Μανώλης Καψής και του το δίνει στο πιάτο… Εάν ο ΣυΡιζΑ είχε έστω και ένα ψήγμα από την νοημοσύνη του Μανώλη Καψή, θα έπαιρνε το συγκεκριμένο άρθρο και θα το έκανε προεκλογικό σποτ. Αλλά που να φτάσουν σε τέτοια επίπεδα πολιτικής σκέψης τα Τρολ της Κουμουνδούρου…

Μετά από αυτή την επίδειξη υψηλής νοημοσύνης, ήρθε και η ώρα για τον Γιώργο Μητσικώστα να ζητήσει μία ειλικρινή συγγνώμη από τον κορυφαίο Έλληνα δημοσιογράφο για την συκοφαντική προσπάθειά του να τον παρουσιάσει ως άτομο περιορισμένης νοημοσύνης…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This