Το site του Κουρτάκη απέκτησε θαυμαστή!

Αυτοθαυμασμός άλλου επίπεδου;

Must Read

Η είδηση μοιάζει απίστευτη. Πως θα ήταν δυνατόν να υπάρξει άνθρωπος που να θαυμάσει οποιοδήποτε μιντιακό δημιούργημα του Κουρτάκη; Του ανθρώπου που μετρά την μία καταδίκη μετά την άλλη, ενώ έχει καταγραφεί στην σύγχρονη πολιτική ιστορία ως ο μοναδικός εκδότης που έχει καταδικαστεί ακόμα και για συκοφαντική δυσφήμιση ανήλικου παιδιού…

Εκτός από τις καταδίκες βέβαια ο Κουρτάκης είναι μαιτρ στο άνοιγμα ιστοσελίδων τύπου «Βελόνα και Κλωστή», αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση που υπάγεται στο τεράστιο «σκανδαλο ΚΕΕΛΠΝΟ». Ποιος λοιπόν λογικός και έντιμος άνθρωπος θα μπορούσε πραγματικά να εκφράσει το θαυμασμό του για μία ιστοσελίδα του Γιάννη Κουρτάκη;

Μα φυσικά ο ίδιος ο Γιάννης Κουρτάκης!

Ναι, καλά ακούσατε, ο εκδότης μέσα από την εφημερίδα του εξέφρασε το θαυμασμό του για ιστοσελίδα η οποία ουσιαστικά του ανήκει! Όχι, ο Γιάννης Κουρτάκης δεν περνά κάποια «κρίση αυτοθαυμασμού».

Αντίθετα, παρουσιάζει ρεπορτάζ της συγκεκριμένης ιστοσελίδας που στην ουσία προαναγγέλλει το πολιτικό τέλος του Γιώργου Πατούλη, ως ένα ρεπορτάζ «ξένο αλλά  αξιοθαύμαστο», για να μην επισύρει την οργή του περιφερειάρχη!

Προφανώς θεωρεί τον Γιώργο Πατούλη παντελώς ανόητο, για να «χάψει» κάτι τέτοιο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This