Ο Κουρτάκης δημοσίευσε στο παρά πέντε τη δικαστική απόφαση για τις συκοφαντίες κατά Τσίπρα

Must Read

Μια ημέρα πριν λήξει η διορία, ο εκδότης των Παραπολιτικών Γιάννης Κουρτάκης δημοσίευσε όπως υποχρεώθηκε από την δικαιοσύνη, να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την απόφαση που δικαίωσε τον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση με το… εξοχικό στο Σούνιο.

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαστήριο έκρινε ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του εκδότη της εφημερίδας Παραπολιτικά περί δήθεν «μετακόμισης» του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη στο Σούνιο, περί δήθεν αγοράς πολυτελούς βίλας, περί δήθεν πολυτελούς επισκευής από μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία, περί δήθεν μεταχρονολογημένης κατασκευής «ενοικιαστηρίου συμβολαίου», υπογραμμίζοντας μάλιστα πως τα όσα δημοσίευσε ο εναγόμενος ήταν «επινοήσεις» και ότι τελούσε «εν γνώσει της αναλήθειάς τους».

Μεταξύ άλλων, το δικαστήριο υποχρέωσε τον Γιάννη Κουρτάκη να διαγράψει την επίμαχη ανάρτηση και να προβεί σε νέα ανάρτηση που θα αποκαθιστά την αλήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This