«Ετερος Εγώ: Νέμεσις»: Πρεμιέρα για τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς

Must Read

«Το “Ετερος Εγώ” μπορεί να μην ευδοκίμησε με το Netflix, αλλά συζητάει με άλλες μεγάλες πλατφόρμες» τόνισε ο σκηνοθέτης της σειράς Σωτήρης Τσαφούλιας στις τηλεοπτικές κάμερες, ενώ αναμένεται ο τελευταίος κύκλος της παραγωγής. Μάλιστα τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της αστυνομικής σειράς της COSMOTE TV. Με τίτλο «Ετερος Εγώ: Νέμεσις», η σειρά θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23.00 από το COSMOTE CINEMA 1HD.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς, που έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2019, είχε τίτλο «Ετερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές», ενώ ο δεύτερος, που έκανε πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2020, τον τίτλο «Ετερος Εγώ: Κάθαρσις». Τόσο οι δύο πρώτοι όσο και ο τρίτος κύκλος συνδέονται στενά με την ταινία στην οποία βασίζεται η σειρά.

Οκτώ επεισόδια, 31 νέοι ρόλοι

Στον νέο κύκλο οκτώ επεισοδίων της πολυαναμενόμενης σειράς θα δούμε 31 (!) νέους ρόλους. Τι μας περιμένει; Ο καθηγητής Εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), ο Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Αννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά) καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Αλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Ετερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι σημαντικοί καλλιτέχνες Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Φαλελάκης, Αθηνά Τσιλύρα και Σοφία Πανάγου.

Το καστ πλαισιώνεται επίσης από τους λαμπρούς Δημήτρη Μαυρόπουλο, Θάνο Τοκάκη, Χρήστο Σαπουντζή, Νίκη Λάμη, Κρις Ραντάνοφ, Αρη Αντωνόπουλο, Κυριάκο Σαλή, Τόνια Μαράκη, Βασίλη Μπατσακούτσα, Αθηνά Αλεξοπούλου, Μελισσάνθη Μάχουτ, Φώτη Θωμαΐδη, Κωνσταντίνο Σειραδάκη, Γιάννη Εγγλέζο, Μαρία Παπαλάμπρου, Μελέτη Γεωργιάδη και Δημήτρη Λαγούτη.

# Ο πρώτος κύκλος της σειράς «Ετερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές» προβλήθηκε σε επανάληψη και από το ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι Star Channel από τις 24 έως τις 27 Φεβρουαρίου 2020 με διπλά επεισόδια καθημερινά. Επαναπροβλήθηκε δεύτερη φορά, σε επανάληψη, από τον ίδιο σταθμό, από τις 31 Αυγούστου έως τις 3 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους, και πάλι με διπλά επεισόδια.

# Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Ετερος Εγώ: Κάθαρσις», άρχισε να προβάλλεται και αυτός από το Star Channel από τις 15 Σεπτεμβρίου 2021 με διπλά επεισόδια κάθε Τετάρτη. Η επαναπροβολή της δεύτερη φορά από τον ίδιο σταθμό έγινε από τις 3 έως τις 25 Μαΐου 2022, και πάλι με διπλά επεισόδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This