Εξευτελισμός μίας ιστορικής εφημερίδας σε χρόνο – ρεκόρ!

Ο Κουρτάκης κατάφερε να ξεφτιλίσει την «Απογευματινή» από το πρώτο κιόλας φύλλο!

Must Read

Από τα πρώτα κιόλας φύλλα της επανέκδοσης της ιστορικής εφημερίδας «Απογευματινή», ο γνωστός εκδότης των «Παραπολιτικών» που καταδικάστηκε για ψευδείς και συκοφαντικούς  ισχυρισμούς αναφορικά με την δήθεν βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο, κατάφερε να γίνει ξανά ρεζίλι.

Ο Γιάννης Κουρτάκης εξευτέλισε σε χρόνο-ρεκόρ την «Απογευματινή», μέσω της οποίας επιτέθηκε στον βουλευτή Νίκο Παππά και κατέληξε να ανακαλεί το δημοσίευμα με νέο, στο οποίο παραδέχεται ότι για τον τίτλο που τον παρουσιάζει ως αποδέκτη χρηματικών ποσών (για τις βαλίτσες Καλογίτσα) δεν είχε προηγηθεί δημοσιογραφική έρευνα και ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια! Με λίγα λόγια, ομολογεί ότι έκανε πρωτοσέλιδο το non paper που έβγαλε η κυβέρνηση Μητσοτάκη!

Παρόμοια επίθεση έκαναν και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει απαντήσει για την υπόθεση. 

Το πώς ο Γιάννης Κουρτάκης κατάφερε να εξευτελίσει την ιστορική εφημερίδα δεν προκαλεί εντύπωση. Προκαλεί όμως θλίψη και ντροπή το γεγονός ότι είναι πλέον εκδότης της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This