Zενεβιέβ Μαζαρί: «Εννοείται πως μπορεί να υπάρξουν γκέι ζευγάρια στο “First Dates”»

«Δεν υπάρχουν προκαταλήψεις», είπε χαρακτηριστικά 

Must Read

H Zενεβιέβ Μαζαρί, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στη νέα τηλεοπτική εκπομπή γνωριμιών “First Dates” την οποία θα παρουσιάζει, τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά,

«Στο First Dates έχεις πάει στην παραγωγή και λες πώς τον θες τον σύντροφό σου. Η παραγωγή μας βρίσκει έναν άνθρωπο με αυτά τα κριτήρια. Έρχεσαι με αγάπη και σεβασμό, συναντιόσαστε και μοιράζεστε ένα δείπνο». Άφησε μάλιστα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν γκέι ζευγάρια στο ριάλιτι. «Δεν υπάρχουν προκαταλήψεις, εννοείται», είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη Βίκυ Καγιά και τις σχέσεις που έχουν, δήλωσε: «Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι. Η Βίκυ γύρισε και είπε ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο. It’s ok. Έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ, το έχουμε λήξει. Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της, εάν με ενδιέφερε το concept. Αν μου αρέσει το concept, μπορώ να συνεργαστώ με τον οποιοδήποτε».

Ξεκαθάρισε επίσης, ότι δεν της έγινε ποτέ πρόταση για το Shopping Star. «Δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι, τουλάχιστον στο δικό μου», ανέφερε.

Για το διαζύγιο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια είπε: «Χώρισαν; Α δεν το ήξερα Τι κρίμα… Δεν πειράζει. Είναι πανέμορφοι άνθρωποι και οι δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This