Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου εντυπωσιάζει με την ευλυγισία του!

Ο άντρας που κάνει και την Νάντια Κομανέτσι, να μοιάζει σαν στέκα από μπιλιάρδο

Must Read

Είναι μία από τις μορφές που ανέδειξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και φαίνεται να δικαιώνεται για την επιλογή του. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, ενώ ακόμα πιο πολλοί, αγνοούν ότι τον πληρώνουν με τους φόρους τους.

Και όμως, ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου είναι δημοσιογράφος, διορισμένος σε εταιρεία του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Συμβούλος Επικοινωνίας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ ΑΕ (Κτιριακές Υποδομές). Σε σύγκριση με το άλλο «ταλέντο» του Κυριάκου, τον Γρηγόρη Ψαριανό πάντως, θα πρέπει να νιώθει αδικημένος.

Αυτό διότι η ευλυγισία του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, θα αρκούσε όχι απλά για να εισέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου όπως ο Ψαριανός, αλλά για να τον έχουν μόνιμα στην ταράτσα και να κάνει πιρουέτες, χαρίζοντας στην Αθήνα, άλλο ένα αξιοθέατο, προκειμένου να κατακτηθεί ο πολυπόθητος στόχος για τουρισμό 12 μηνών.

Δείτε για παράδειγμα τι γράφει σήμερα ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου για την απομάκρυνση της Σοφίας Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας:

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου χαίρεται για την απομάκρυνση της Σοφίας Νικολάου

Δείτε τι έγραφε ο ίδιος Μπάμπης Παπαπαναγιώτου πριν από λίγο καιρό, πάλι για τη Σοφία Νικολάου:

Όταν ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου στήριζε τη Σοφία Νικολάου

Μιλάμε για μεθυστική ζάλη…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This