Master Chef: To Twitter ξέσπασε κατά της Πωλίνας

Must Read

Στο τεστ δημιουργικότητας η Μαρία Μπέη έδωσε το μειονέκτημα στην Πωλίνα, δυστυχώς όμως για εκείνη το σχέδιο της δεν πήγε όπως θα ήθελε.

Η Πωλίνα κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός αυτό την κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» λέγοντας πως δεν την πείραξε που συμπαίκτρια της προσπάθησε να την δυσκολέψει και πως περίμενε ότι θα το κάνει.

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι δεν συμπαθεί την Μαρία Μπέη, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως εκείνη λειτουργεί με στρατηγική τονίζοντας πως αν είχε το προνόμιο να δώσει σε κάποιον το μειονέκτημα θα ήτα στους καλούς μάγειρες του παιχνιδιού.




Η Πωλίνα όμως απ’ ότι φαίνεται δεν είναι και πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό. Πολλοί ήταν εκείνοι που έβγαλαν «χολή» για την παίκτρια του reality μαγειρικής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This