MasterChef – Γιώργος Πορφύρης: Το άχτι του Αλέξανδρου και του Παύλου, ο «νικητής» Δημήτρης, η οχιά Πωλίνα και ο… ρουφιάνος

Must Read

«Μαχαίρια» βγήκαν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, αφού ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών είναι μεγάλος.

Η κατάσταση αυτή έχει ρίξει ψυχολογικά μερικούς από τους παίκτες. Αναμεσά τους και ο Γιώργος Πορφυρης, ο οποίος, όντας καταβεβλημένος, μίλησε στην κάμερα του reality και εξέφρασε τα παράπονά του για μερικούς από τους συμπαίκτες του, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, δεν έχουν σταματήσει ούτε λεπτό, να μιλάνε άσχημα για εκείνον.

«Κάποια παιδιά, από την πρώτη μέρα που έχω μπει, ξέρω ότι με κράζουν, είτε από πίσω μου, είτε σε παρέες, είτε μέσα στο παιχνίδι. Έχουν πέσει και οι ρουφιανιές γιατί πάντα θα υπάρχει ένας ρουφιάνος.

Με έχουν πει τσόκαρο, καραγκιόζη μπροστά στη μούρη μου, χωρίς να αντιδράσω. Ευθεία επίθεση. Στους διαδρόμους ακούγεται συχνά: “Εγώ θα τον βγάλω έξω τον π@@στη, τον μ@@@κα”. Το πώς κρατιέμαι, έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο έχω μεγαλώσει. Δεν αξίζει να πέσεις σε ένα επίπεδο ενός ηλίθιου», αποκάλυψε ο Γιώργος Πορφύρης, ενώ στη συνέχεια «έδωσε στεγνά» τα ονόματα τους: «Ο Αλέξανδρος και ο Παύλος με έχουν άχτι τελείως. Η Στέλλα, ο Δημήτρης από πάνω, έχουμε ψυχρανθεί τελείως, λόγω των τελευταίων αποδόσεών του, έχει και το ύφος του νικητή. Η Πωλίνα είναι από τα πρώτα πρόσωπα που με κράζουν στο σπίτι (…) Φαίνεται μικρή και άβγαλτη, αλλά είναι οχιά».

Δείτε επίσης: Master Chef: To Twitter ξέσπασε κατά της Πωλίνας

Η χθεσινή δοκιμασία έφερε σε δίλημμα τους διαγωνιζόμενους αφού είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στο σουβλάκι και το burger.

Ο αρχηγός της νικητήριας ομάδας, ο Δημήτρης Πολιτάκης, διέθετε τα πλεονεκτήματα της δοκιμασίας, έτσι θεώρησε σωστό να δώσει στον Άγγελο 40 λεπτά για να φτιάξει το burger του, γεγονός το οποίο δυσαρέστησε τον συμπαίκτη του.

«Μόλις ξεφτίλισες τον εαυτό σου. Δεν περίμενα να το πει. Δηλαδή μόλις είπε ότι δεν το θεωρώ μειονέκτημα το burger στα 40 λεπτά. Έχεις 60 και 40. όταν δίνεις σε κάποιον 40 λεπτά είναι ή δεν είναι μειονέκτημα;», δήλωσε ο Άγγελος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This