«Ο παράδεισος των κυριών» – Γωγώ Μπρέμπου: «Η σχέση της με τον Γιαμαλή είναι μονόδρομος για την καρδιά της»

Η Όλγα δίνει εξηγήσεις στον Χριστόφορο για το φιλί της με τον Σωτήρη.

Must Read

Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής από τα τηλεοπτικά δρώμενα η Γωγώ Μπρέμπου επέστρεψε στην μικρή οθόνη μέσα από τη δραματική σειρά εποχής του ALPHA, «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Για την απόφασή της να εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου βρέθηκε καλεσμένη και όπως ήταν φυσικό αναφέρθηκε και στον ρόλο της Όλγας, την οποία υποδύεται στην εν λόγω σειρά.

«Ήταν το σενάριο πολύ ενδιαφέρον, το οποίο έχει να κάνει με τις ανθρώπινες σχέσεις και είναι σε πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο. Η δεκαετία του ’60, διαμόρφωσε κατά πολύ τη ροή του κόσμου, έγιναν συγκλονιστικές αλλαγές, επαναστάσεις, πραξικοπήματα, μια Ελλάδα που προσπαθούσε να συνέλθει από πάρα πολύ μεγάλες πληγές και ήταν και εξαιρετικά δύσκολη για τις γυναίκες η οποία κατέληξε να είναι απελευθερωτική», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά το ειδύλλιο της Όλγας και του Γιαμαλή η ηθοποιός αποκάλυψε πως: «Η Όλγα είναι μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Δεν έχει χρειαστεί να δουλέψει, ήταν από ένα πλούσιο σπίτι, πήγε εσωτερική σε σχολείο στην Ελβετία και στα 17, γνώρισε τον Αποστόλη, παντρεύτηκαν, έμεινε έγκυος και έκανε τον Πάρη ο οποίος έχει ψυχολογική διαταραχή, η οποία δεν είχε βρεθεί ποτέ. Η σχέση της με τον Γιαμαλή είναι μονόδρομος για την καρδιά της. Αν η Όλγα ήταν φίλη μου και μου έλεγε πώς της φέρεται ο άντρας της, θα της έλεγα “έλα σπίτι μου, δεν θα τον ξαναπάρεις τηλέφωνο και βάλε τους δικηγόρους σου μπροστά”.

Η Όλγα, ενώ φαίνεται ότι έχει τα πάντα, μόρφωση, χρήματα, δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει μεγαλώσει σε γυάλα. Εκείνη τη εποχή, τα διαζύγια δεν έβγαιναν όπως σήμερα, έβγαιναν εις βάρος του ενός ή του άλλου».




Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την Όλγα να δίνει εξηγήσεις στον Χριστόφορο για το φιλί της με τον Σωτήρη.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This