Survivor: Ο καυγάς Χαμπέρη-Σκαφίδα – Η αλλαγή των ομάδων – Η πρώτη υποψήφια

Η επική ατάκα του Βασάλου για την ηρεμία του... Καραγκούνια!

Must Read

Πριν αποχωρήσει η Νικόλ από το Survivor, η Ελένη Χαμπέρη είχε αποκαλύψει ότι ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να μαγειρέψει τις ψήφους με την βοήθεια της Αφροδίτης Σκαφίδα.

Την άποψη της αυτή την είπε και στο συμβούλιο του νησιού, κάνοντας την 41χρονη Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ έξαλλη.

«Θέλω να συζητήσουμε κάτι σημαντικό γιατί με πρόσβαλες μπροστά στους μπλε! Με πρόσβαλες πάρα πολύ γιατί δεν έχω «μαγειρέψει» τίποτα ποτέ μου. Ούτε και ήξερα ποιος θα ψηφιστεί και είπες ότι υποκινήθηκα από τον Σπύρο! Ότι δηλαδή δεν έχω προσωπικότητα και δικά μου κριτήρια για να ψηφίσω. Αυτό είπες», είπε αρχικά η Αφροδίτη στην Ελένη και πρόσθεσε: «Με κατηγορείς για κάτι το οποίο δεν ισχύει! Με κατηγόρησες ότι υποκινήθηκα! Δεν με κατηγόρησες; Με κατηγόρησες ή όχι στο συμβούλιο; Ελενίτσα μου, άμα το οργάνωνε θα έβγαινε υποψήφιος, κοριτσάκι μου; Κάτσε και σκέψου λίγο λογικά γιατί είσαι κουτοπόνηρη! Κοριτσάκι μου, αν ήθελε να το πετύχει θα το πετύχαινε! Δεν μπορείς εσύ εμένα να με εκθέτεις ότι μαγείρεψα κάτι την στιγμή που δεν έχω μαγειρέψει τίποτα, δεν έχω συνεννοηθεί με κανέναν και δεν ξέρω κανείς τι θα ψηφίσει! Ψήφισα με δικά μου κριτήρια, κοριτσάκι μου και δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί σου και με κανέναν εδώ πέρα».

Η Ελένη όμως επέμενε στην άποψή της και ούσα αμετανόητη και ανένδοτη είπε: «Όχι, δεν θα πάρω τίποτα πίσω. Δεν έχω πει κανένα ψέμα , όλα είναι με βάση τα γεγονότα. Είπα την γνώμη μου, τους έπιασα απροετοίμαστους γιατί δεν είχαν καθίσει να το επεξεργαστούν και το πέταξα στο συμβούλιο σαν βόμβα οπότε εκεί τα έχασαν».




Η αντίδραση των παικτών με την αλλαγή των ομάδων

Οι ομάδες άλλαξαν και οι παίκτες θα πρέπει από δω και πέρα να αλλάξουν «στρατόπεδα». Οι αντιδράσεις ποικίλουν, ωστόσο ένα ήταν το σίγουρο… Ο Σάκης και η Μαριαλένα τρελάθηκαν από την χαρά τους καθώς, έπειτα από τρεις μήνες χωριστά, είναι και πάλι μαζί.













«Θα κρατήσει, όσο κρατάει ένας γάμος του Απόστολου Γκλέτσου».

Ο Τάκης μετά τον έντονο καυγά που είχε με τον Ηλία Γκότση, έκανε έναν απολογισμό και κατέληξε σε κάποια συμπεράσματα αλλά και αποφάσεις. Οπότε αυτήν την περίοδο ο παίκτης της κόκκινης ομάδας πλέον, αποφάσισε πως θέλει να φέρνει νίκες για την ομάδα του αλλά στην ουσία θα μάχεται για τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα έχει αλλάξει την στάση του και είναι, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πιο ήρεμος.

Την συμπεριφορά του αυτή σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αυτή η ηρεμία του Τάκη θα κρατήσει, όσο κρατάει ένας γάμος του Απόστολου Γκλέτσου. Τι σημαίνει αυτό; Με το που ψηφιστεί στο επόμενο συμβούλιο (X2) θα γίνει ό,τι έγινε και την προηγούμενη εβδομάδα…εγώ αυτά τα ακούω βερεσέ», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Η Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση

Μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων από τον Γιώργο Λιανό, οι παίκτες συναντήθηκαν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για την ασυλία.

Το αγώνισμα κέρδισε η κόκκινη ομάδα. Έτσι λοιπόν οι μπλε ήταν εκείνοι που βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Οι παίκτρια που είχε τις περισσότερες ψήφους ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου. Μπορεί να άλλαξε ομάδα αλλά οι συμπαίκτες της δεν την καλωσόρισαν όπως θα ήθελε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This