Βάσια Τριφύλλη: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη»

«Από τους ανθρώπους έχω απογοητευτεί, από το σεξ όχι»

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή «Happy Day» και με αφορμή την παρουσία της στο διεθνές τριήμερο συνέδριο Permanent make up και Medical Tattoo, μίλησε για την περιπέτεια υγείας της και τον τρόπο που το διαχειρίστηκαν οι γύρω της.

«Ήταν δύσκολη περίοδος και πιο πολύ ήταν δύσκολη γιατί παρηγορούσα τους άλλους και όχι εμένα. Νόμιζαν ότι κάνοντας τους πολύ λυπημένους αυτό εμένα με βοηθάει. Εμένα δεν με βοηθάει αυτό. Εγώ θέλω χαρά, θέλω χιούμορ, θέλω σεξ. Δεν έχω τίποτα εναντίον του, γιατί δεν έχω απογοητευτεί από το σεξ προς το παρόν. Από τους ανθρώπους ναι, από το σεξ όχι», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω ζήσει τον απόλυτο έρωτα. Μια εποχή ήμουν ερωτευμένη με έναν συνάδελφό σας δημοσιογράφο και είχα νευριάσει πάρα πολύ. Από τα νεύρα μου, κατέβαινα την Μιχαλακοπούλου αντίθετα και έβριζα όλο τον κόσμο, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι έκαναν λάθος εκτός από μένα», εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

Στην ερώτηση αν είχε μεγάλες απολαβές από την τηλεόραση απάντησε πως: «Διεκδικούσα τα χρήματα με πάθος, γίνομαι αμείλικτη».

Τέλος σχολίασε τις παρουσιάστριες λέγοντας πως: «Δεν ξεχωρίζω καμία Ελληνίδα παρουσιάστρια, εγώ ήμουν η καλύτερη. Στην τηλεόραση, όταν φτάσεις 40 ετών, είσαι νεκρή και δεν στο λένε. Αρχίζει η παραφιλολογία αν έκανες lifting. Εγώ δεν έχω κάνει lifting και φαίνεται»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This