Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης απαντά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία»

«Έχει ψυχαναλυτικές γνώσεις για να με πει κακόψυχο»

Must Read

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με αφορμή το αιχμηρό σχόλιο που είχε κάνει ο πρώτος για τον δεύτερο.

Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος είχε δηλώσει πως: «δεν θέλω να δω τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη. Για μερικά πρόσωπα, όλες οι ζώνες είναι λάθος γι’ αυτό φοράνε τιράντες»

Ο παρουσιαστής του ANT1 έδωσε την δική του απάντηση στο σχόλιο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη χαρακτηρίζοντάς τον ως «κακόψυχο».

Το θέμα προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο «Happy Day», με τον Δημήτρη Παπανώτα να γίνεται αρκετά αιχμηρός για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Ασχολήθηκε με μια δουλειά, η οποία δεν ήταν η δουλειά του, νομίζω ήταν υδραυλικός και βρέθηκε στον χώρο της showbiz. Είχε την καλοσύνη του απλού λαϊκού παιδιού. Μετά όμως, όταν ανέβηκε πολύ στην ιεραρχία, έπαθε αυτό που παθαίνουν οι τηλεοπτικοί αστέρες και τα έχασε ο Γρηγόρης. Επειδή το προφίλ του, ευρέως διαδίδεται ότι είναι το καλό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης, έχει πάρει και το καλοσυνόμετρο, το μπήγει όπου βρει και μετράει την καλοσύνη.

Ρε συ Γρηγόρη, ειλικρινά, όποιος έχει άποψη δε σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος… Η έλλειψη παιδείας σε οδηγεί σε λάθος διατυπώσεις, σε γενικεύσεις χαζές και επειδή ο Ιάσονας είχε μια άποψη… είναι κακόψυχος. Αυτά τα λέει ένας άνθρωπος χωρίς παιδεία», τόνισε.

Κλείνοντας το θέμα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έπρεπε να έχει αποδεχθεί ότι δεν αρέσουμε σε όλους. Έτσι είναι η ζωή και γι’ αυτό υπάρχει και το τηλεκοντρόλ».




Τις δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου κλήθηκε να σολιάσει ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης ο οποίος τόνισε πως «όποιος μεγαλώνει, δεν γίνεται γαλαντόμος. Γαλαντόμοι είναι οι νέοι. Μεγαλώνοντας ή γίνεσαι σοφός ή γίνεσαι ανόητος. Προσπαθώ όσο γίνεται να μην γίνω το δεύτερο, το πρώτο είναι πολύ δύσκολο. Είναι προφανές ότι ο κ. Αρναούτογλου διαθέτει ψυχαναλυτικές και ψυχιατρικές γνώσεις, καθώς και κάποια ιδιαίτερα στοιχεία μέσα του και μπορεί να καταλάβει πώς είναι η ψυχή κάποιου. Δεν ξέρω αν είμαι καλόψυχος ή κακόψυχος. Ρωτήστε τη μητέρα ή τους φίλους μου. Πάντως για τη δουλειά μου δεν μίλησε. Εγώ μίλησα για τη δουλειά του».

«Θεωρώ ότι μου απάντησε επί προσωπικού γιατί ίσως να είναι καλόψυχος και του αρέσει να αντιμετωπίζει τους ανθρώπους με μία βαθιά καλοσύνη. Οι άνθρωποι για τους οποίους λένε οι πάντες καλά λόγια είναι ύποπτοι. Μου το έχει μάθει ο Μάνος Χατζιδάκις», πρόσθεσε μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».




Σε δηλώσεις όμως προέβη ο κριτικός κινηματογράφου και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα της εποχής με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

«Η ελληνική τηλεόραση είναι η καλύτερη του κόσμου γιατί έχει πολλά πράγματα να δεις. Είναι κακό πρότυπο για μια κοινωνία όταν κάποιοι κάνουν τους μπέμπηδες με αθλοπαιδιές ή κλείνονται σε ένα σπίτι να βρουν άντρα και ξεκατινιάζονται», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια δήλωσε πως «η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι πρότυπο για μια κοινωνία, είναι οι εκπομπές που όταν μυρίζουν αίμα, τρέχουν. Γιατί να μου λείπει η Ιωάννα Μαλέσκου; Τίποτα δεν μου λείπει τηλεοπτικά. Εφόσον ο Μάρκος Σεφερλής έχει υπογράψει με τον ΣΚΑΙ, καλά κάνει και το ανακοινώνει.

Δεν μπορώ να βλέπω τον Νίκο Μουτσινά να κρίνει ανθρώπους. Δεν διαθέτει το ειδικό βάρος για να είναι κριτής όλης της κοινωνίας. Η εκπομπή του δεν αποπνέει νέα τηλεόραση ούτε αυθεντικό χιούμορ, αλλά μου βγάζει εξυπνακισμό. Οι Ράδιο Αρβύλα μου αρέσουν πάρα πολύ, αλλά δεν γελάω ποτέ με το χιούμορ τους».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον οποίο είπε πως «το να βγαίνεις και να είσαι τόσο γλυκός και καλός με όλους κλπ… Ένας άνθρωπος τον οποίο τον αγαπάνε όλοι με αυτόν τον τρόπο, είναι ύποπτος. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στη ζωή από το να σε εκτιμούν λάθος άνθρωποι για λάθος λόγο. Είναι ένα αρνητικό πρότυπο απέναντι σε μια κοινωνία».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This