Τριαντάφυλλος για Survivor: «Ο Βασάλος, ο Ασημακόπουλος και ο Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής»

«Τα πιο πολλά είναι στημένα» - Όσα αποκάλυψε για την σχέση της Ελευθερίας και του Μάριου

Must Read

Πολλά παραπτώματα έχουν γίνει από τους παίκτες του φετινού Survivor, γεγονός το οποίο έχουν προβληματίσει το τηλεοπτικό κοινό δεδομένου ότι είναι παλιοί παίκτες και ξέρουν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Την δική του εκτίμηση έκανε ο Τριαντάφυλλος στην τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στο φετινό reality επιβίωσης.

«Αυτό που βλέπουμε φέτος είναι περίεργα. Τα πιο πολλά είναι στημένα και έχει χάσει την αίγλη του. Με όλα αυτά με τα φαγητά, τα κινητά ο κόσμος αναρωτιέται εάν είναι η αλήθεια και έχει την εμπιστοσύνη του. Το βλέπει το 9 %.

Η παραγωγή ήθελε να βγάλει την Δαλάκα που αρέσει στον κόσμο; Κάτι θα έγινε και έγινε όλο αυτό.

Με την Ελευθερία μιλάω συνέχεια και της είπα ότι δεν το διαχειρίστηκε σωστά με τον Μάριο και θα μπορούσε να ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Δεν τον θέλει τον Μάριο και για αυτό τον έκανε unfollow. Είναι λίγο πικραμένη γιατί θα μπορούσε να κάτσει παραπάνω στο παιχνίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Σχολιάζοντας τους παίκτες δήλωσε πως ο Βασάλος, ο Ασημακόπουλος και ο Μπόγδανος είναι παιδιά της παραγωγής και γι’ αυτό δεν φεύγουν ενώ η Σκαφίδα και η Δαλάκα που ήταν πολύ καλές παίκτριες με την πρώτη ευκαιρία τις έδιωξαν από το παιχνίδι.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί»




Από την μεριά του ο Μπο δήλωσε ότι: «Η Ειρήνη Κολιδά είναι από τα καλύτερα άτομα. Δεν διαφωνώ ότι είναι πολλά στημένα. Αλλά το στημένο με το στημένο έχει διαφορά. Σε εμάς ήταν πολύ αυστηρά τα πράγματα, δεν υπήρχε καμία δρομολόγηση. Εάν κάποιος παίρνει πληροφορίες απέξω, αλλάξει όλη την τροπή του παιχνιδιού.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με την Ελευθερία Ελευθερίου. Δεν ενοχλώ, μπορεί να θέλει τον χρόνο της ή οτιδήποτε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This